2777
2789

همش گوه خوری میکنن فامیل بگو به توچه  کلا همه ی فامیلمون یسری آدم فضول بی شخصیتن هرکاری رو اگه خودشون بکنن اشکال نداره بقیه بکنن عیبه همین زن عموم عروسش مانتو میپوشه اندازه بلوز حامله بود با شکم گنده تا خشتکش معلوم بود بعد ما تا یذره روسریمون بی هوا بره عقب یه چیز میندازه 

داییام توقع دارن هرکاری میکنی نفر اول باشن خودش دخترش ازدواج کرد کلا تو سکوت خبری 

اون داییم زنش برا همه حرف درست میکنه بعد خودش دخترش لاس میزد نامزد من آبروشو جمع کرد بعد فقط کافیه یه آتو از بقیه بگیرن شرف نزارن براش

شما خودتم دست کمی از زن عمو نداری

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما خودتم دست کمی از زن عمو نداری

مغزمونو خورده اشتباه کردن بابامینا کنار اینا خونه ساختن ما اصلا جرات نداریم کاری بکنیم تا از درخونه پاتو میزاری بیرون مثل کلانتر میپرسن کجا میری از کجا میای یه پنجره داره اون بالا کوچه رو میپاد 

خب الان چه ربطی داشت به عنوان تاپیک گفته از کجا میخوای جهیزیه بدی حرف بدی نزده

فوضولیشو گفتم کلا تو همه چیز دخالت داره چشم نداره آدمو ببینه با اینکه ما اصلا کارش نداریم همش نشسته زندگی بقیه رو میشماره دوتا چهارتای بقیه رو میکنه با اینکه خودشون وضعیت مالیشون بهتره بازم حساب مارو دارن

جهازم که واقعا کسی دیگه نمیتونه بده مگر ایتکه از قبل زمینی چیزی برای بچه هاش گذاشته باشه اگه دارید بکن تو حلق زنعموت تا خفه شه 

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

حالا چرا این حرف روزده مثلا میخواسته راهنمایی کنه بگه خورد خورد بخر میخواسته بگه وام بگیر میخواسته ب ...

هیچی میخواست طعنه بزنه ماکه دیگه الان بزرگیم که بخواد بگه کم بیار اما کلا میخواد یجوری به مامانم نیش بزنه فردا مطمین باش ما یه ملاقه هم بخریم میگه از کجا چشم نداره ببینه