2777
2789
ببین منم عاشششششق غذای بیرونم همسرمم پایه است وخیلی هم از بیرون غذا میگیریم و ریتوران میریم ولی ای ...

عزیزم قصدم این نبود که 

اینا هم اگه شعور داشتن خیلی با ادب میگفتن 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بنده خدا به کسی توهین کرده که بخاد معذرت خواهی کنه..... واقعا یه عدتون خیلی بی اعصابین

آها باشه ولی وقتی میبینین تعداد زیادی از کاربرا روی یه موضوعی بهت تذکر میدن پس بهتره که تحدید نظر کنین و علت رو جویا بشین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
عزیزم قصدم این نبود که اینا هم اگه شعور داشتن خیلی با ادب میگفتن

اره لحن گفتن ایناهم بدتر بود دقیقا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
تاپیک اسی بیچاره هم شد که یه عده راجب به ماکارونی و ماکارانی بحث میکنن و یه عده هم ارزش زن

اسی خودشم کم مقصر نیست پرید به من 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

اصلا عجیب نیست که هفته ای یه شب دو شب شام درست نکنی .ولی عجیبه با این لحن بیای بگی اخه کی پنجشنبه شا ...

حقیقت تلخه هرکی جنبه شنیدنش رو نداره برای همین از در توهین وارد میشه 

بنده خدا هیچ حرف عجیبی نزده که این همه واکنش منفی دریافت کرده 

و اینکه راست میگه چون 5 شنبه آخر هفتس معمولا خیلیا دیگه آشپزی نمیکنن 

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

چه حوری درست میکنین

پیازو رنده کردم و تفت دادم با زردچوبه و فلفل سیاه و زعفرون بعد چ خ کرده رو اضافه کردم و تفت دارم و باقالیو اضافه کردم و با یه لیوان اب گذاشتم بپزه

برنجم با شوید ابکش کردم دم کردم