2777
2789
عنوان

خواستگارم یازده سال ازم بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 50 پست

اشتباهه...حتی اگه وضع مالیش و سطح اجتماعی و خانواده و ظاهر هم عالی باشه میبینی تو سن کم نه هیجان داری نه ذوق 

داری مثل یه ادم میانسال رفتار می کنی (مگر اینکه واقعا مطمئن شی طرف مقابلت اهل هیجان و جوانی کردنه)

هرچند ما اختلاف سنیمون ۹ ساله ولی همه اینارو گفتن و من نادیده گرفتم الان میبینم چقدر واقعیت داشت ...

نمیدونم پسر ۳۶ـ۳۷ که ۶ـ۷ ساله سرکار میره خانواده ش هم میتونستن ساپورت مالیش کنن ب نظر من عجیبه ک چرا ...

آره از این جهت مهمه. حواست به چند تا عامل باشه که ممکنه دلیل باشه برای این که تا الان ازدواج نکرده

اول خودشیفتگی

دوم گوشی بودن و دخالت خانوادش 

سوم نجابت نداشتن و اهل هرزگی بودن 

چهارم وسواس داشتن

پنجم خساست

ببین هیچ کدوم از این موارد درمان ندارن

به خصوص وسواس. اگه حتی ذره ای وسواس توی تمیزی، انتخاب یا هر چی داره رد کن. اینا به هیچ زنی علاقه مند نمیشن. حتی بچه هامون رو هم نمی تونن دوست داشته باشن

خساست همون اول خودش رو نشون میده. بهش بگو بیا دنبالم بریم بیرون صحبت کنیم. اصلا خط فکری نده که کجا بریم و چی کار کنیم. بذار ببین کجا می‌بره یا برای خواستگاری چه نوع دسته گل و شیرینی میاره

تنها نقطه سخت و غیر قابل تشخیصش نجابتشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دقیقا هم سن و سالای تو بودم اونم دقیقا همسن این اقا اختلاف سنی مون ۱۱ سال بود من یکبار دیدمشون خو ...

ممنون عزیزم

ولی درمورد قد، قد شما رو نمیدونم اما من قدم‌۱۶۴ بلند نیست متوسطه

انتظار قد ۱۹۰ ندارم ب نظرم ۱۷۸ ب بالا برام معقوله

ممنون عزیزمولی درمورد قد، قد شما رو نمیدونم اما من قدم‌۱۶۴ بلند نیست متوسطهانتظار قد ۱۹۰ ندارم ب نظر ...

ن گلم منظورم خودم بودم ن شما منظورم این بود قد بلند یا اختلاف قد کم یا زیاد رو ملاک قرار نده