2777
2789

دوسال عقدم ویکیو واسطه کرد ک بگن جدابشیم توشوکم ازدواج دومم هست خواهش میکنم سرزنش نکنید میدونم اشتباه کردم ولی ب اندازه کافی حالم بدهست نمیتونم بیشترازاین خودموسرزنش کنم رفیق باز وتوجمع رفبقاش هراتفاقی میوفته خیانت مواد  بارها بحث داشتیم مسئولیت پذیرنیس وخانوادش پشتش هستن  هرکاری کردم بخودش بیاد ولی نمیخواد حال روحی خوبی ندارم چون من خوبشو خواستم ولی براحتی باحرف خانوادش کنارم زد اونم قبلا نامزدداشته وراحت ادمارو رهامیکنه شوهرم موندم بعدعید برم مهریهونفقه رواجرا بزارم نمیتونم ببخشمش حتی اجازه حرف زدن بهم ندادبگین چکارکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط میتونم بگم تا ره شناخت ‌ کامل از پسری نرسیدی اصلا قبول نکن چه برسه عقد کنی الان پسرا که آدم نیستند فکر منفعت خودشون و نیاز خودشونن حرمت گذاشتن به یک خانم بلد یستند خانم به چشم کالا می‌بینند حالا یک سری ها هم راحت قبولشون می‌کنند دیگه بدتر فکر می‌کنند کی هستند

به نظر می‌رسه که شما خیلی برای این رابطه تلاش کردید و حالا که شوهرتون بدون در نظر گرفتن احساسات شما، جدایی رو مطرح کرده، به شدت آسیب دیدید. اول از همه، خودتون رو سرزنش نکنید. شما تمام تلاشتون رو کردید، اما رابطه یک‌طرفه نمی‌تونه پایدار بمونه.

در مورد اقدام بعدی:

• اگر تصمیم قطعی به جدایی دارید، حق و حقوقتون مثل مهریه و نفقه رو پیگیری کنید.
  • احساساتتون رو کنترل کنید. در حال حاضر عصبانی و دلخور هستید، اما اجازه ندید این ناراحتی باعث بشه تصمیم احساسی بگیرید.
  • مشاوره بگیرید. چه برای مسائل حقوقی و چه برای آرامش روانی، صحبت با یک مشاور می‌تونه کمکتون کنه تا منطقی‌تر پیش برید.
  • بعد از جدایی به آینده فکر کنید. این رابطه تموم شده، اما زندگی شما نه! روی خودتون، خواسته‌هاتون و اهدافتون تمرکز کنید.

الان وقتشه که قوی باشید. اگر اون شما رو کنار گذاشته، بدونید که شما هم لایق کسی هستید که قدردانتون باشه.