2777
2789
عنوان

عکس کبودی چشمم که شوهر کتک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 76 پست
کتکو خوردی آشتی هم کردی تفری رو هم رفتی خوشگذرونی کردی حالا یادت اومده ک کتک خوردی بشین زندگیتو کن د ...

مامانمم همینو میگه خودش جدا شده 

بابام هم قیافش بد نبود هم پولدار بود هم مامانمو دوست داشت یکبار هم فحشش نداده بود یا کتک

اما بابام سر چیزی یکی دوماه قهر کرده بوده مامانم گذاشته بوده از خونه رفته بوده طلاقش هم نمیداد آخرش به زور طلاق گرفته بوده 

اما الان پشیمونه میگه کاش جدا نمیشدم هم به بچم سختی دادم هم آینده خودم خراب شد 

الان بابام نامادریمو کتک میزنه فحشش میده فقط بخاطر کار نگهش داشته ولب با مامانم اینجور نبود

اما قضیه من فرق داره ترس جونمو دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خودت میگی از دلم درآورده؟؟دعوا کنی به باباش بگی حالت خوب میشه فقط دیگران هم میفهمن میخای سر فرس ...

باباش طرف منه میره باهاش دعوا میکنه 

اما نمیدونم باز خودش بعدا چه واکنشی نشون میده 

کاش بچه ای درکار نبود 

خدا هم نداد نداد بد موقعی داد 

بعد من از شوهرم خیلی سرترم از هر لحاظی طلاقم معاویه با خوشبختی اما با بچه بدبختیه تهش 

کسی با بچه نمیگیره بگیره هم نمیشه ازدواج کرد 

پیرمردان میان خواستگاریم یا بیوه ها

سر همین ناراحتم فقط

وگرنه پشت کنکوریم یکم بخونم سال بعد قبولم 

همش ۱۹ ۲۰ سالمه 

هیکلم مثل مانکن هاست قیافم خوبه بی عیب نیست اما جذابه همه تعریف میکنن 

اخلاقم بد نیست بی حیایی هن نکردم به پاکی معروفم 

خانوادمم بد نیست 

پدرم از شوهرم اینا خیلی پولدارتر مادرمم دستش به دهنش میرسه 

خودمم مهریم ۷ ۸ میلیارد میشه 

اما با بچه بدبخت میشم وگرنه بدون بچه خوشبخت میشدم

الهی دستشون بشکنه و زیر ساطور بره قطع بشه که دست روی زن و بچه شون بلند نکنن.تف به شرف و غیرت نداشته ...

مشکل خودمم بخاطر پول خودمو فروختم 

همش میگفتم معیار اولم پول طرفه 

پسرایی بودن زیاد پولداردنبودن اما اینجور وحشی نبودن دوسم داشتن خیلی بخاطر پول ردشون کردم

مادرم همش میگفت اگه پولدار باشه بی اخلاق چی 

میگفتم مهم نیست 

یعنی خاک تو سرم 

الان با همون پول کتکم میزنه کاری نمیتونم بکنم 

مامانمم همینو میگه خودش جدا شده بابام هم قیافش بد نبود هم پولدار بود هم مامانمو دوست داشت یکبار هم ف ...

شوهر منم همین بود دعوامون شد انقد زدم ک نگو تا ۳ روز نتونسم سرمو از رو بالشت بلند کنم ب هیچ کسی نگفتم آشتی کردیم معذرت خواهی کرد بچع دارم کجا برم؟ میدونی یبار چ بهش گفتم 

بهش گفتم  زورم نمیرسه ولی واگذارت کردم ب قران دهنش وا موند 

باباش طرف منه میره باهاش دعوا میکنه اما نمیدونم باز خودش بعدا چه واکنشی نشون میده کاش بچه ای درکار ن ...

خب اینا همش درسته ک میگی 

من ازدواج دومم هس الان با مردی ازدواج کردم صد پله از قبلی بدتر میخام چکار کنم ی بچه از قبل پیش باباش تا قیامت باید بسوزم اینم بدم به این برم ؟؟؟ تازه شوهرم از زن قبلش بچه بزرگ داره درد سر بدبختی آدم تا قیامت تمام نمیشه هر چی من تو زندگیم نخوردم نپوشم اونا میخمرن ؟؟مردا نود درصد تو ی لول هستن سعی کن مستقل بشی سن نداری درس بخون کار کن وایه خودت زندگیت بساز ک اگه مجبور شدی جدا بشی تو رفاه باشی و بتونی بچت بگیری ازش 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
خب اینا همش درسته ک میگی من ازدواج دومم هس الان با مردی ازدواج کردم صد پله از قبلی بدتر میخام چکار ک ...

یعنی میگی ببخشمش خشک و خالی که نمیشه

یه حق و حقوقی چیزی باید بگیرم باز 

یعنی میگی ببخشمش خشک و خالی که نمیشهیه حق و حقوقی چیزی باید بگیرم باز

میده بهت بگیر 

من اخلاق شوهر تو نمی‌دونم شوهر من کرگ خونه هس زورش فقط به من میرسع  نمیده هیچی میدونم بابا ماشین خودم هم نمیده ده سال فروخته خورده 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
آره دیگه ازش میترسم خدا انشالله لعنتش کنه الان نمیدونم باید چیکار کنم مادرم و خالم گفتم میگن جهنم ای ...

اگه از دلت درآورده و به هر دلیلی میخوای زندگی کنی

بی خیال شو

ولی باهاش اتمام حجت کن اگه یه دفعه دیگه تکرار کنه

آبروش و میبری و قانونی اقدام میکنی

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
یعنی باباشو صدا بزنم بگم

دلیل کتک زدناش چیه؟ خیلی اهل بحث کردنی؟ البته نباید بزنه تحت هیچ شرایطی

اما دیدم گاهی خانومها مرد رو به ستوه میرسونن و اونقدر جدل و بحث راه میندازن و توهین میکنن که مرد دیوونه میشه و کتک میزنه تا ساکتش کنه.

همون خانوما اگر سکوت کنن تو دعوا یا ادب و احترام رو رعایت کنن و منطقی صحبت کنن آسیب نمیبینن. 

١- خيلى زود بچه دار شدى حداقل بايد ٧-٨ سال ميگذشت بعد اقدام ميكردى 

تا ميريد زير يه سقف فكر بچه دار شدن ميكنيد با اينكه سنى هم ندارى 

٢- قبل از سفر و ... بايد اين فكرها رو ميكردى نه الان بعد از مرگ سحراب 

٣- به توصيه دوستمون كه گفت برو طول درمان بگير عمل كن ولى بهش چيزى نگو 

٤- خيلى خيلى خيلى خيلى جدى باهاش صحبت كن كه اگر يكبار ديگه دست و پاش  جز محبت تو رو لمس كنه ديگه راهى براى بخشش نيست و جور ديگه اى برخورد ميكنى 

٥ - به كسى نگو فقط با خودش صحبت كن و اتمام حجت كن