2777
2789
عنوان

همسرم برام کم وقت میذاره

130 بازدید | 11 پست

از شنبه تا پنج شنبه تا ساعت۱۴سر کار هست

حدود سه میرسه خونه

سه روز در هفته دانشگاه کلاس داره

سه روز دیگه باشگاه میره

آخر هفته ها هم با خانواده هست

پ.ن:البته همسرم نیست،د‌.و.س.ت پ.س.رمه

داخل تاپیک اگر میگفتم د.و.س.ت پ.س.ر احتمال تعلیق شدن وجود داشت

خیلیییییی دیر به دیر همو میبینیم

اونم همیشه به اصرار منه

و هر وقت میاد خسته ست

زیاد هم نمیمونه

نهاااایت دو ساعت

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش مهم نیستی واصح و روشنکسی ک براش مهم از بعد دانشگاش میاداز روزای باشگاش میزنه ازون اخر هفته ها ۴ ...

از ۷تا۱۴ سر کار هست

مستقیم میره دانشگاه

تا ساعت۲۰

واقعاااا خسته س

۱۴ ۱۵ ساعت خونه نبوده

دلم نمیاد بهش فشار بیارم

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
برنامش حسابی پره شما چیکار میکنی؟

من فقط دانشجو هستم

بیشتر ببینید
خب دلت نمیاد اعتراضم نکن دیگه پس

چرا اینقدر تند صحبت میکنید!!!

بیشتر ببینید