2777
2789
عنوان

قطع خونریزی چیکار کنم

57 بازدید | 7 پست

از ۲۱ اسفند ماه پریودم تا الان از ۲۶ افتادم به خونریزی رفتم دکتر امپول ترانزامیک داد دوتا زدم تو سرم اثر نکرد بعد رفتم آزمایش پلاکت خون دادم گفتن خوبه از اون نیست الامم کم شده ولی خون قرمز میاد کم کم کامل قطع نمیشه لعنتی اسید مفنامیک هم خوردم اثر نمیکنه ویتامین کا بزنم میتونه قطع کنه یعنی خسته شدم بخدا ۲۰ روزه پریودم قرص دوفامد داده دکتر ولی اونم ۱۰ روز گفته بخور هر ۱۲ ساعت که ۱۰ روز دیگه بازم پریود میشم میگفتم خودش قطع بشه قرص و نخورم اه اونم قطع نمیشه دوفامد بخورم ممکنه قطع کنه دوفامد با ویتامین کا عوارض نده بهم دکتر گف مشکل نداره 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

ی دکتر خوب برو از بین میره بدنت

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ی دکتر خوب برو از بین میره بدنت

والا رفتم همین نارو گفتن دکتر خوب نیست که دکتر زیاد رفتم دوفامد گفته بخور اونم بخورم اگه بتونه قطع کنه ۱۰ روز دیگه دوباره پریود میشم کاش حداقل ۲۰ روز دیگه بود اه 

عزیزم طب سنتی هم امتحان کن من خودم با مفنامبک اسید قطع شدم کیست یا فیبروم نداری

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید
عزیزم طب سنتی هم امتحان کن من خودم با مفنامبک اسید قطع شدم کیست یا فیبروم نداری

نه ندارم تنبلی دارم اونم بعد بچه رفته الان کم شده تنبلیم ندارم زیاد مفنامیک قطع نمیکنه زیاد میکنه انگار والا ۵۰۰ میخورم هر ۸ ساعت نشاسته خوردم اثر نمیکنه طب سنتی اصلا اثر نکرد والا عدس خوردم هیچی به هیچی عرق بویمادران

ای بابا قطع شد ؟من هم مثل تو شدم چکار کردی آخر ؟

من شبم رفتم ی ویتامین کا ۱ میلی زدم مال نوزاد ها هستش دوز کم زدم قطع شده بودم ولی دوباره میاد نمیدونم رحمم دهانش زخم شده یا چی من از فردا ۱ شنبه میشه ۱۵ پریودم قرص دوفامد میخورم ۱۲ ساعت برا تنظیم ۱۰ تا میخورم ۱۰ روز دیگه دوباره پریودم بدبخت شدم والا