2777
2789
عنوان

امشب ی مهمونی بزرگ دعوتیم مردم نمیترسن پولشون تموم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 54 پست

عزیزم به نظرم حسادت میکنی 

وگرنه چرا کسی باید بترسه از خرج کردن برای عروسی و جشن؟؟

خودت جاش بودی میترسیدی مثلا در اینده پشیمون بشی؟؟ منکه نمیترسیدم و با جون و دل به جشنم‌میرسیدم 

زحمت کشیده پول در اورده حالا خرج عروسی بچه اش میکنه 

خرج مواد و اینا نمیکنه بخاد پشیمون بشه که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیدمزنی ک خرج نداره ارج نداره بخدا دیدم شوهره فک میکنه وطیفشه ک این خانوم قناعت کنه ولی خرج ک کن ...

دقیقا 

حالا همون خانوم دو هزار اضافی خرج کنه میگه چخبرته 

من خیلی خر بودم نمیخوردم نمیپوشیدم میرفتم طلا میخریدم دو ماه پیش پدرشوهرم خونه میخرید شوهرم طلاهامو فروخت داد به پدرش 

دیگه توبه کردم😏

عزیزم به نظرم حسادت میکنی وگرنه چرا کسی باید بترسه از خرج کردن برای عروسی و جشن؟؟خودت جاش بودی میترس ...

چون داشتن و داشتیم کسایی ک اینجوری خرج کردن و اخرش زندگیشون خوب نشد و هزاران بار ارزوی نداشتن پول و زندگی اروم رو کردن

شاید چون زیادی ب چشم و چشم نظر و ... اعتقاد دارم میترسم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

دقیقا حالا همون خانوم دو هزار اضافی خرج کنه میگه چخبرته من خیلی خر بودم نمیخوردم نمیپوشیدم میرفتم طل ...

توهم خودتو زرنگ بگیر ازاین ب بعد خرج کن بخدا هرچی خرجت بالاتر ارزشت پیش خانواده شوهر و شوهر بیشتررر

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
عزیزم به نظرم حسادت میکنی وگرنه چرا کسی باید بترسه از خرج کردن برای عروسی و جشن؟؟خودت جاش بودی میترس ...

من هرگز همچین جشنی رو نمیگرفتم ک بخوام پشیمون بشم

برا جشنم فامیلای نزدیکو دعوت میکردم و تموم🤷‍♀️

عقد بود یچیز ولی بله برون نه

چون داشتن و داشتیم کسایی ک اینجوری خرج کردن و اخرش زندگیشون خوب نشد و هزاران بار ارزوی نداشتن پول و ...

از کجا میدونی اینام زندگیشون خوب نمیشه؟؟ شاید خیلی خوشبخت شدن و کلی با مرور خاطراتشون ذوق کردن 

به این چیزا فکر نکن عزیزم

خودشون میدونن چیکار کنن دیگه 

شما برو کلی خوش بگذرون 😍

برای جشن بله برون مسحره بود کارشاین فک کنم بیشتر جوگیره

منم برام همینش عجیبه 

عقد بود قبول عروسی بود قبول 

ولی بله برون؟اونم کل شهر؟

من هرگز همچین جشنی رو نمیگرفتم ک بخوام پشیمون بشمبرا جشنم فامیلای نزدیکو دعوت میکردم و تموم🤷‍♀️عقد ...

من برعکس 

اگه پول داشتم بهترین جشن رو میگرفتم و برای خودم ارزش بیشتری قائل میشدم 

وقتی پول داری چرا خرج نکنی؟؟ نمیخاد پولا رو ببره اون دنیا که

. زحمت کشیده و پول دراورده حالا جشن پسزشه میخاد بریز و بپاش کنه ، خودتم داری میگی خیلی خیلی پولدارن، خب وقتی پول داره یعنی زندگیش خیلی عالیه و میتونه از پس این هزینه هم ب راحتی بربیاد پس چرا نکنه. منم جاش بودم همین کارو میکردم

خب هر چی باشه جمعیتش حدود ۱۵ هزار نفره🫠

کوچولو تو روزنامه یا کانال تلویزیون زیرنویس شده کی خبر داره که بیاد اخه؟ تاریخو ادرس رو جارچی تو شهرتون راه افتا ه داره اعلام میکنه؟!