2777
2789
عنوان

امشب ی مهمونی بزرگ دعوتیم مردم نمیترسن پولشون تموم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 54 پست
واسه عروسی حتما کل کشور دعوتیم

اخ جون 😂😂😂 لباس چی بپوشم 💃🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی من همه چی ساده و مینیمال دوست دارم با خرج کم:)ولی بنظرم همیشه خانومایی برنده ان ک توقع هاشون زیا ...

دقیقا 

به شخصه یه چیزایی بهم‌ثابت شد 

مادرشوهر من اصلا سلیقه نداره اصلا از وسایلاش خوب مراقبت نمیکنه قشنگ خرج میکنه خدا هم از سرش میریزه ولی یه چند نفر میشناسم خیلی باسلیقه و از وسایلاشون مثل چشمشون نگهداری میکنن ولی بیا و زندگیشونو ببین ‌....

من ی مدل مراسم اینجوری دعوت شدیم نرفتیم (شب یلدا واسه عروس تو تالار بود)

دلیلشم این بود که هم فامیل خیلیییییی دور بود واجب نبود بریم هم دوست نداشتم بریز بپاش ببینم علاقه نداشتم و تو دلم شاید ناراحت میشدم گفتم چه کاریه نمیرم حالمم بهتره

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

دقیقا به شخصه یه چیزایی بهم‌ثابت شد مادرشوهر من اصلا سلیقه نداره اصلا از وسایلاش خوب مراقبت نمیکنه ق ...

منم دیدم

زنی ک خرج نداره ارج نداره 

بخدا دیدم 

شوهره فک میکنه وطیفشه ک این خانوم قناعت کنه ولی خرج ک کنی حساب کار میاد دسش:)

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
خب اینا نمیترسن چندین سال دیگه ی دفعه ضرر کنن همش بره؟غصه این روزا رو نمیخورن؟

نه چرا باید غصه بخوریم؟ خی میگم حرفت به خاطر سنت هست بهت برمیخوره

تلاش کردیم به دست اوردیم ک برای خودمون و بچموت خرج کنیم

💕