2777
2789
عنوان

سوالات حقوقی کیفری خانوادگی (طلاق ونفقه وغیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 110 پست
شما اگر وکالت در طلاق داری مجبوری وکیل بگیری تا اون به جای شوهرت بیاد تویه جلسه رسیدگی

من مجردم عشقم🫶🏻😂

این همه دارم خودمو اذیت میکنم برا یکی دیگه س😂

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نفقه رو 7 ماه گذاشتم اجرا ولی قاضی 4 ماه و قبول کرد خلاصه شوهرم درخواست تجدید نظر داده وکیل من زنگ زده یک میلیون بزنیم به حساب وکیل برای هزینه دادرسی... مگه هزینه دادرسی دادگاه تجدید نظر و من باید بدم؟ اگه ندم چی میشه؟ 

من نفقه رو 7 ماه گذاشتم اجرا ولی قاضی 4 ماه و قبول کرد خلاصه شوهرم درخواست تجدید نظر داده وکیل من زن ...

بله باید پرداخت کنید وگرنه اون رای دادگاه بدوی قطعی میشه

بله باید پرداخت کنید وگرنه اون رای دادگاه بدوی قطعی میشه

پس شوهرم که تجدید نظر داده نباید بده؟ نوشته دو نفر شاهد میاره دادگاه ولی هیچ پولی به من نداده شاهدا میان میگن شوهرم به من نفقه داده؟ رای دادگاه چجوری میشه؟ 

میخوام جدا شم بدون مهریه و.. باکره هستم ایا من میتونم وکالت بدم به کسی و خودم دادگاه اینا نرم؟

بله 

لطفاً  با ای دی پیام بده سر فرصت راهنمایی کنم

@vekalatt1404