2777
2789

پارسیان خوب نیست

بده طلا بدون اجرت

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ تومن دارم کلا

بازم میشه بک و نیم گرم

پارسیان تقلب زیاده توش خیلی

برا فروشش اذیتش میشی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

پارسیان نخز

همون ده تومن انگشتر ظریف میشه خرید 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
پولت چقده؟ من پنج تومان داشتم دادم یه انگشنر بدون اجرت،یه کارشناس میگفت طلا دیگه قیمتش اینه اگه میخو ...

از کجا باید طلای بدون اجرت بخرم سرم کلاه نزارن

گرم چنده الان

گرمی شش و چهار صدو ایناس اما کمترین قیمت فروش هفت و دویست بود که چون آشنا بود برای ما گرمی شش و هشتصد حساب کرد، طلافروشها خیلی کلاهبرداری میکنن بابت هر گرم کلی اضافه برمیدارن

چرا پارسیان خوب نیست

چون تقلب زیاده توش

موقع فروش از کارتش درمیارن میسوزنن یا برش میدن ممکنه وسطش ورق اهن باشه روکش طلا

بیشتر ببینید
از کجا باید طلای بدون اجرت بخرم سرم کلاه نزارن

اگه آشنا نباشه در عر صورت کلاه میذارن، فرضا میگن طلا گرمیشش تومانه شما یک گرم بخری جای شش هفت و خورده ای میگیرن به بهانه مالیات و اجرت، باید خودت بگی طلای دست دوم و بی اجرت میخوام برای پس انداز بهترین گزینس