2777
2789

دوست عزیز تاپیکت خونذم ...متاسفانه شما خیلی زود ازدواج کردی و بدون اینکه خانوادش و خوذش خوب بشناسی زود ازدواج‌کردی ..و مدل ازدواجتم عزیزم درست نبوده ...اینکه رفتی به خانوادش گفتی باید بیاد منو بگیره و....

ببین دختر گل تمام ایناتجربه شد واست انسان جایزالخطاست ..خودتو نجات بده ...فقط خودت نجات بده

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیسک کمر داری خارپاشنه داری

ن ولی تیروئید تنبلی تخمدان دارم..افسردگی.. استرس شدید..اضراب..سحر جادو دارم..پوستم جوش شدع و کدر..لرزش دست..بی شوهری😂😂

عرضم خدمت شما..چاقم نمیتونم لاغر کنم..پشت کنکور.. بازم بگم؟

دوست عزیز تاپیکت خونذم ...متاسفانه شما خیلی زود ازدواج کردی و بدون اینکه خانوادش و خوذش خوب بشناسی ز ...

کاش دخترم همون روز تو بیمارستان دیک زنده نمیشد😔

الان امدی نمک بپاشی رو زخم

نه نه اومدم بهت بگم که تجربه بشه ...همه ما اشتباه میکنیم ...ببین باید تاپیکات میخوندم تا درست راهنماییت کنم ..با توجه به تاپیکات و مدل ازدواجتون انگار همسرت راضی نبوده ....دختر خوب من نمیتونستم یکطرفه قضاوت کنم ...ولی با توجه به چیزایی که متوجه شدم شما باید جداشی ..من هیچوقت واسه کسی نسخه نپیچیدم ولی شما باید جداشی چون حوونیت حروم میکنی

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
نه نه اومدم بهت بگم که تجربه بشه ...همه ما اشتباه میکنیم ...ببین باید تاپیکات میخوندم تا درست راهنما ...

راضی نبوده باید کتک بزنه اون همین الانشم میگ من عاشقتم.لطفن دیگ حرف نزن بدتر ناراحتم کردی

راضی نبوده باید کتک بزنه اون همین الانشم میگ من عاشقتم.لطفن دیگ حرف نزن بدتر ناراحتم کردی

ببین دختر گل اینا نشونه عشق نیست ...متاسفانه شما نمیخوای حرف حق بپذیری ..دوستان هرچی گفتن شما جبهه گرفتی ...

من از ریشه ی مشکلتون صحبت میکنم و میدونم واسه شما تلخه عزیز ...

اگر ناراحت‌شدی معذرت میخوام ...از خدا میخوام که همسرت شفا بده و اینکه زندگیتو نجات بده ..موفق باشی گل

ببین دختر گل اینا نشونه عشق نیست ...متاسفانه شما نمیخوای حرف حق بپذیری ..دوستان هرچی گفتن شما جبهه گ ...

جبهه چی شما چی میزنی عزیز من فقط از حرفای شما ناراحتم الان چیکار کنم تو میای منو بچمو زیرو بالو پرت بگیری من جداشم

جبهه چی شما چی میزنی عزیز من فقط از حرفای شما ناراحتم الان چیکار کنم تو میای منو بچمو زیرو بالو پرت ...

حتما با مشاور صحبت کن ...یکی از اقوام ما  مثل جریان شما بود رفتن زیر نظر بهزیستی و کمکشون کردن و اون خانم شاغل شدن و زندکیشو نجات داد ...الانم جون شما در خطره