2777
2789
عنوان

فقط منم ک از گربه ها بدم میاد

1430 بازدید | 100 پست

تاحالا هرچی گربه دیدم سرتق و منفعت طلب بوده ، هربار رفتیم تو طبیعت غذا بخوریم همش میان ب سر و کول ادم میپرن ، نزاشتن غذا بخوریم ، حتی یکم گوشت دادیم خوردن ک بلکه دست بردارن ، ولی دوباره می اومدن سر و صدا میکردن ک باز میخایم

ولی بینهایت عاشق سگ هام درسته ب همه سگ ها نمیش اعتماد کرد ولی تاحالا سگی ندیدم ک تو طبیعت مزاحم ما باشه

یادمه باردار بودم  هوس کباب کردم ی سگ سفید زیبایی اومد نزدیکم اصلا ازش نترسیدم خیلی معصوم و اروم اومد نشست روبروم و زل زد بچشام 

یکم از کبابا دادم بهش خورد انگار خاست مثلا تشکر کنه اومد ی دور ب دورمون چرخید و دور شد و رفت

کاش یبار دیگ میدمت سگ زیبا و چشم سبز🥲🥲

بیزارم بیزارم از گربه هااا🤐🤐

کسی هس تجربه منو داشته باشه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من عاشق تموم حیوانات هستم ببخش استاتر😅😄🤣

حتی مارمولک 😅❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من عاشق حیوونام سگو گربه برام فرقی نداره هرجا غذا داشته باشم بهشون میدم خودم البته سگ دارم

اره ولی من بیزارم از گربه ها

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من عاشق گربه هام کلا هر جا گربه باشه به همون سمت میرم و چشام قلبی میشه😍😁 

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
من عاشق تموم حیوانات هستم ببخش استاتر😅😄🤣حتی مارمولک 😅❤️

وااای مارمولک اصلاااا😂😂

بدم نمی یاد میترسم یادمه توی خونه ایی بودیم اینقدر گربه بود ادم نبود همشونم مریض یکی یکیشون می افتادن تو حیاط میمردن منم باردار بودم بچه کوجیک داشتم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
گربه اولش اینجوریه یکم بیشتر باهاش وقت بگذرونی میبینی اونا هم بامهر و محبتن!کلا همه موجودات خوبن به ...

بخدا یبار غذا رو نصفه گذاشتیم فرار کردیم دستع جمعی حمله کردن ب سیخ ها با دندونشون بردن سیخ هارو

من کلا فوبیای حیوانات دارماز ریز ترین تا درشت ترینشون

راستش منم دارم 🥲

من بدم نمیاد مقصر آدمای خودخواه و بی‌مسئولیتی هستن که به این بیچاره‌ها غذا میدن و یه جورایی اهلی و بعد ولشون میکنن. گربه سیستمش طوریه که یه مدت غذا داشته باشه بیشتر زاد و ولد میکنه و وقتی زیاد میشن غذا کم میاد و اینطوری مزاحم میشن‌. اونا دست از بیشعوری و دخالت تو طبیعت به هر نحوی بردارن همه در صلح و صفان

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
این تاپیکارو نزنید 😑

عزیزم پیشی شما نازه اونو نمیگیم😂😂