2777
2789
عنوان

وای انقدر ذوق دارم برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 11896 بازدید | 206 پست
اره بابا داره کَل میندازه مثلا😂

خنده داره😂

من کلی ازش سنم بالاتره

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
کاش منم تخصص قبول شم🥲 سال بعد با تموم شدن درس شوهرم

مطمئنم قبول میشی 

فقط اسی یه تجربه ک تو زندگی خودم دارم اینه ک به اطرافیان نگو داری میخونی به شوهرتم بسپار نگه واقعا ادم استرس میگیره اصلا کسی ندونه خیلی بهتره سکرت پیش برو😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش یدونه ازین خواستگارا و دوستپسرای پزشک و دندونپزشکش که جراح هم هستن میداد به من دور و برش خلوت شه ...

جالبه که دوست پسر و خواستگار داشتن براتون انقدر عجیبه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
چه جالب شما خودت دروغگو تمام معنایی کدوم رزیدنت نوروسرجری توی رزیدنتی ازدواج میکنه و درامد درحد ایفو ...

من به چی تو اخه باید حسادت کنم من سی و دو سالمه ۸ ساله دندونپزشکم دو سالم هست ازدواج کردم چرا خواستگار تو باید برام حسادت برانگیز باشه؟

ایفون هیچی خرجهای دیگه ایی که کرده و میکنه و سفرهایی که میبره رو اگه بفهمی که دیگه هیچ😁

بعدشم شما پیگیر تاپیک های من هستی ولی نصفه و نیمه. انقدر مشتاقی برو دقیق بخون ببین درامدش از کجاست

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
اره مثلا میگفت دوستپسر منم چیف ارتوپدی بود پارسال دیگه درسش تموم شدتو فاز بورد و اینا هم نیست دوستپس ...

منو با یکی دیگه احتمالا اشتباه گرفتید چون من هیچوقت دوست پسر ارتوپد نداشتم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
من به چی تو اخه باید حسادت کنم من سی و دو سالمه ۸ ساله دندونپزشکم دو سالم هست ازدواج کردم چرا خواستگ ...

رزیدنت با حقوق ۲۰ الی ۳۰ میلیون

اره حتمااا

بیشتر ببینید
چه جالب شما خودت دروغگو تمام معنایی کدوم رزیدنت نوروسرجری توی رزیدنتی ازدواج میکنه و درامد درحد ایفو ...

شما اگر خیلی حسادت برانکیز هستید توی تاپیک های کسی که بهتون حسودی میکنه شرکت نکنید🙏🏻

بذارید ما اینجا به عده حسود با هم خوش باشیم

رزیدنت با حقوق ۲۰ الی ۳۰ میلیوناره حتمااا

۲۴ تومنه حقوقش😁 به سی تومنم نمیرسه

بیشتر ببینید
۲۴ تومنه حقوقش😁 به سی تومنم نمیرسه

یا ۲۴ تومن شما خیلی با برکته یا جایی که زندگی میکنید سفر و ایفون خیلی ارزونه 

بیشتر ببینید
عجیب نیست ولی شخصیت و حرفای یه دختر پزشک که اینطوری باشه واقعا برامون عجیبه

واسه آدم حسودی موه استارتر بایدم عجیب باشه

بیشتر ببینید
یا ۲۴ تومن شما خیلی با برکته یا جایی که زندگی میکنید سفر و ایفون خیلی ارزونه

یا شما انقدر ذهنت بسته‌ست که نمیفهمی میگم منبع درامد همسر من اصلا حقوق رزیدنتیش نیست و حقوق رزیدنتیش اندازه خرج دو روزشم نیست

بیشتر ببینید