2777
2789
میگم من شیوه ی مطالم اینجوریه که هرروز مثلا گیر میکنم تو یه درس مثلا امروز فقط شیمی فردا فقط زیست ای ...

نه زیاد بهتره هر روز ۲ الی ۳ درس رو عمیق بخونید بجای اینکه هر روز ۴ درس بخونید ولی کم عمق باشه توصیه من اینه که کم کم یه درس دیگه هم اضافه کنید که بشه ۲ تا درس

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه زیاد بهتره هر روز ۲ الی ۳ درس رو عمیق بخونید بجای اینکه هر روز ۴ درس بخونید ولی کم عمق باشه توصیه ...

آره موافقم واقعا میخوام از امروز همین کارو کنم مرسی خدا خیرت بده اولین کسی هستی که میفهمی من چی میگم 

آره موافقم واقعا میخوام از امروز همین کارو کنم مرسی خدا خیرت بده اولین کسی هستی که میفهمی من چی میگم

شاید چون خودم کنکوری بودم پارسال و محبوب ترین رشته دانشگاهی رو میخواستم و بهش رسیدم(مهندسی کامپيوتر)

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
شاید چون خودم کنکوری بودم پارسال و محبوب ترین رشته دانشگاهی رو میخواستم و بهش رسیدم(مهندسی کامپيوتر)

واقعا دمت گرم 

همه میگن 4 درس حتی مشاورا ولی من میدونم نمیشه 4 درس در روز خوندو نتیجه خوبم گرفت 

واقعا دمت گرم همه میگن 4 درس حتی مشاورا ولی من میدونم نمیشه 4 درس در روز خوندو نتیجه خوبم گرفت

دقیقا ببین ۲ درس بخون مفید بخون بعد هم روزت و هم هفتت رو نصف کن یعنی چی یعنی اینکه نیمه اول روزت رو درسنامه بخون یا تست مثال و تمرین و دست گرمی بزن نیمه دوم رو بزار واسه تست زمان دار و تست مرور هفته هم همینطور نیمه اولشو بزار واسه یادگیری چیزای جدید نیمه ی دومشو بزار واسه مرور یا جبرانی ترجیحا یه روز مشخص مثل جمعه رو بزار واسه جبرانی که اگه یه روز به هر دلیل درس نخوندی جمعه جمعش کنی 

بیشتر ببینید