2777
2789

قلم چی سال دوازدهم از دهم و یازدهم هم میده؟ من فکر میکردم فقط کتابای دوازدهم

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 ● دختر آذربایجان🌙عاشق شهرم تبریز♥️ ●👗👠Sewing and clothing design ●بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم● به اسم به اشتراک گذاشتن لحظه های خوش عقده هایت را به رخ نکش، انسان خوشبخت، آرامش و خوشبختی‌اش را آشکار نمی‌کند.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

موفق باشی 

از کی شروع کردی از دهم؟ 

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 ● دختر آذربایجان🌙عاشق شهرم تبریز♥️ ●👗👠Sewing and clothing design ●بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم● به اسم به اشتراک گذاشتن لحظه های خوش عقده هایت را به رخ نکش، انسان خوشبخت، آرامش و خوشبختی‌اش را آشکار نمی‌کند.

بیشتر ببینید

افرین اسی بهترم میشه کرد اما اینم خوبه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

دوستان کنکوری بیاین تاپیک یکی مونده به اخرم هر سوالی داشتین بپرسین جواب میدم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
اسی ساعت مطالعت چنده؟

نمیدونم متغییر من مثلا امروز میشینم درس میخونم یه فصل شیمی با کل سوالای موج آزمون شو میزنم هرروز یه درس میرسم بخونم فقط 

دوستان کنکوری بیاین تاپیک یکی مونده به اخرم هر سوالی داشتین بپرسین جواب میدم

میگم من شیوه ی مطالم اینجوریه که هرروز مثلا گیر میکنم تو یه درس مثلا امروز فقط شیمی فردا فقط زیست این بده؟