2777
2789

سه ساله عقد کردم و نزدیک به عروسی کردنم

همسرم پسر مهربونی هست و از لحاظ مالی هیچی برام کم نذاشته تا الان و اختیارات کل زندگیش پولی و هرچیزی خودم کرده.. 

فقط یه مشکلی که داشته و داره کم اجتماعی بوده و کم حرف اصلا تو جمع های اقوام و خونوادگی کم بوده و برای همین کم حرفه و خودم پر حرف.. و برای بیرون رفتن خونه کسی و یا باهمدیگه خیلی اهل حرف زدن نیست و کم رو هست 

ایا این مشکلش درست میشه شما چه نظری میدید

دلم میخاد پررو بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سه ساله باهاشی و تو این سه سال اینجوری دیدیش...حالا که دم عروسی کردنته داری میگی به نظرتون بهتر میشه؟

بستگی به خودش داره....به نظرم درون گراست و شما برونگرا....

شای به مرور بهتر بشه....ولی انتظار زیادی ازش نداشته باش

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

داداش من همینطوریه خیلی ساکته زنداداشم خیلی بروز نمیده ولی گاهی میگه میگه کلا فلانی تو خونه حرفاش همینه ک سفره بندازیم سفره جنع کنیم بریم بیرون بریم خونه و به ماهلین بگه مسواک بزن لباساتو عوض کن همین

ن

اینجور بزرگ شده.چرا میخوای عوضش کنی.مثه این میمونه اون از شما بخواد آروم تر باشی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید