2777
2789

همسر سابق من ادم بشدت دم دمي مزاج و بدخلق و عصبي بود خون خودمو بچهام كرده بود تو شيشه جدا شديم يه مدت راحت بودم يهو اومد بچمو برداشت برد يعني قشنگ ميشه گفت دزديد وقتي ابلاغيه دادگاه براش رفت ترسيد برگشت بچمو داد هفته اي يبار ميتونه ببينتشون به انتخاب خود بچهام كه اصلا دلشون نميخواد حتي ببينن پدرشونو انقد منو اذيت كرده حالا چند روزه شب و روز نذاشته برامون هي مياد جلوي در خونم راه ميره يا ميرم بيرون مياد ميگه بچها رو ازت ميگيرم بايد برگردي به زندگي تو فكرمه برم ازش شكايت كنم ولي خب ميترسم بچهامو ببره تنها اميد زندگيم همين دوتان😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکایت کن 

اونموقع که میاد اذیت سریع زنگ بزن مامور بیاد صورت جلسه کنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
محل زندگیت رو هرطور شده عوض کن

سلام عزیزم 

من ۲۴ روزه ک زایمان طبیعی کردم روز چهاردهم بخیه هام کامل افتاد و جوش خورد بدنم.....دو سه روزیه واژنم از بیرون خارش داره گهگاهی هم از داخل تیر می‌کشه علتش چیه ؟؟راستی حین زایمانم دکتر عمل تنگی واژن برام انجام داد

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
محل زندگیت رو هرطور شده عوض کن

دقیقا دوست من همین کار رو کرد نه تنها خودش که مادرش هم جابجا شد ، مردک روانی کلی سوزن و کاغذ دعا تو در و دیوار خونه هاشون فرو کرده بود 😐 آسایش نداشتن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سلام عزیزم من ۲۴ روزه ک زایمان طبیعی کردم روز چهاردهم بخیه هام کامل افتاد و جوش خورد بدنم.....دو سه ...

به سلامتی گلم 

نگران نباش عزیزم ولی اگه حساسی به دکتر زنان برو

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

دقیقا دوست من همین کار رو کرد نه تنها خودش که مادرش هم جابجا شد ، مردک روانی کلی سوزن و کاغذ دعا تو ...

😑😑وای

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

عزيزم مگه فيلمه آخه هر جاي كره زمين برم اگه هفته اي يبار نذارم بچشو ببينه خب صلب حضانت ميشه ازم

خونت رو عوض کن 

ی جا قرار بزار بچه رو بهش بده و همونجام پس بگیر