2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خانواده همسرم

360 بازدید | 37 پست

نمی‌دونم چرا اجازه نمیدن نامزدم تنهایی بیاد دیدنم بعد انتظار دارن پدر من قبول کنه من تنهایی این راه دور برم خونشون؟

تازه بار اول هم که دعوت کردن پاگشام ندادن هیچی 

نمی‌دونم چرا اصلا دوست ندارن من پسرشون زیاد تنها باشیم خانواده مذهبی هم نیستن اصلا یجورایی از اینکه همسرم بهم محبت می‌کنه خوششون نمیاد خیلی اذیت میشیم هردمون سر این مسئله 

خیلیم اصرار دارن عروس تنها بیاد چند روز بمونه در حالی که بار اول رفتم نزاشتن دو دقیق تنها باشیم با همسرم

شما جای من باشی چکار میکردی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر اصراری کردن برعکسشو انجام بده

مشخصه خیلی کنترلگرو دخالتلگرن

فقط مطمئن شو نامزدت بچه ننه نباشه

پسرم ۱۳ سالشه اصلا زیر بار حرف زور هیچکس نمیره حتی منو باباش

پسره هم عجیبه که نمیاد

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
هر اصراری کردن برعکسشو انجام بدهمشخصه خیلی کنترلگرو دخالتلگرنفقط مطمئن شو نامزدت بچه ننه نباشهپسرم ۱ ...

منم همین تصمیم گرفتم همسرم با پوشش من مشکل ندارم هرجور باشم اما پدرش میگ مانتو کوتاه نپوش منم رفتم کوتاه خریدم 🤣

همسرم بچه ننه نیس ولی نمی‌دونم چرا به حرفشون هست موندم آخه دعوا هم پیش اومده بینشون زیاد 

حتی عید نمیومدن دیدنم همسرم به زور اوردشون

همسرت خودش زبون نداره؟همسرت اگر عاشقت باشه و مرد باشه و درست حسابی جلوی خانوادش وامیسته 

تقصیر همسرته نه اونا 

از الان دارن دخالت میکنن و همسرت و تو دستشون گرفتن 

وای بحال بعد 

به همسرت بگو تو مرد نیستی عرضه و جرروزه نداری؟

به جای ناراحتی برخورد کن با خانوادت

همسرت خودش زبون نداره؟همسرت اگر عاشقت باشه و مرد باشه و درست حسابی جلوی خانوادش وامیسته تقصیر همسرته ...

عید نمیخواستن بیان دیدنم همسرم به زور دعوا اوردشون و اینم بگم سر این مسائل دعوا خیلی پیش میاد بینشون و اونام فکر میکنن مقصر منم نه خودشون که دخالت میکنن

منم همین تصمیم گرفتم همسرم با پوشش من مشکل ندارم هرجور باشم اما پدرش میگ مانتو کوتاه نپوش منم رفتم ک ...

زیاد لجشون و درنیار 

ولی انگار تو صدسال پیشن،حق دخالت به خودشون میدن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
سر همین مسائل اختلاف بینشون هست ولی متاسفانه پدر مادرش خیلی بدن اگه همسرم یه چیزی بگه جلو دخالتهاشون ...

چرا با همچین خانواده ای داری وصلت میکنی؟میدونی در اینده نمیذارن آب خوش از گلوت پایین بره و همسرتم که بچه ننه 

واقعا نمیدونم چی بگم