2777
2789
عنوان

اینا برای پذیرایی از مهمون خوبه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 75 پست
ی مدل غذا باشه فقط؟مرغ هم گه با جوجه خوب نمیشهمیخوام یه خورشت هم باشه

خورشت قیمه پس درست کن باجوجه همخونی داره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای دسر میخواستم

برای دسر  هم  میتونی فرنی درست کنی بینش یکم بیسکوییت وموز واسمارتیز بریزی بالای ظرف هم ژله بریزی 

همه کس پسنده ..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

سوپ بدون جوی خوب چی بذارم؟بدون جو سوپ شیر هم خودم دوست ندارم

سوپ جو خوشمزه ترین سوپه 

جای شله زرد رو با شیرینی و شکلات عوض کن. شیرینی بعد شام خوبه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
شله بعد شام خوردا نمیشه همه سیرن با چای و میوه پذیرایی گن جوجه و خورشت خلال در تضاد نیست؟ جوجه و کبا ...

گفتم اگه جوجه خوب درنیومد خورشت هم باشه،زرشک پلو با جوجه بهتره یعنی؟فکر کردم هم  گوشت قرمز سر سفره باشه هم مرغ

زیاده

کی میخوره این همه؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید

من قبل شام چای و شیرینی شکلات پذیرایی میکنم 

بعد شام میوه و آجیل و تخمه و تنقلات 

منم امشب مهمون دارم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید