2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد

155 بازدید | 12 پست

قطار سوار شم خیلی وایب خوبی داره ؟ تاحالا سوار نشدم همس هواپیمای مضخرف نصف عمرت تو فرودگاه میره

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نصف عمرت توی فرودگاه میره؟🙄چقدر سفر میری مگه😁قطار خوبه ولی خیلی باید توی راه باشی. با هواپیما زود ...

دلم می‌خواد تهران شمال با قطار برم با اون جاده خوشگلششش ولی سوال اینه که اونجا چجوری بدون ماشین سر کنیم 

یه بارم رفته باشی نصف عمرته هواپیما ها ۸۰ ساعت تاخیر دارن🤦🏼‍♀️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم می‌خواد تهران شمال با قطار برم با اون جاده خوشگلششش ولی سوال اینه که اونجا چجوری بدون ماشین سر ک ...

عوضش با قطار ۸۰ ساعت تو راهی🤣😂

آره جاده ی تهران شمال با قطار خیلی قشنگه

صبح زود برو ایستگاه یه بلیط بگیر و برو تا شب هم برگرد. 

کاربری دست دو نفره. 

عوضش با قطار ۸۰ ساعت تو راهی🤣😂آره جاده ی تهران شمال با قطار خیلی قشنگهصبح زود برو ایستگاه یه بلیط ...

اینم حرف حسابه 😭😂 

شاید اینکار رو کنم 🥲🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی فکر کردم قبول شدی رتبت ۸۰ شده، برا همون تبریک گفتم🚶ایشالا قبول میشی ولی انقد دقیق حدس زدی رتبه ...

عزیزم من نمی‌دونم به چند هزار نفر باید جواب بدم ولی خب الان یه چیزی میگم باز هر درمیارن رتبه ۸۰ که مثال بود ولی پزشکی میخونم دختر خالم کنکوریه تاپیک ها مال اونه ولی کلا کاربری دست چند نفره الان بگی میگن می‌خواد دروغاش لو نره اخه دروغ چی دارم بگم نه دنبال پر بازدیدم نه چیزی خودت دیدی داشت پر بازدید می‌شد قفل کردم 🤦🏼‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من برا دانشگاه شاید بیش از صدبار بااتوبوس رفتم اومدم😑اونم ۱۴ساعت راه

اتوبوس خیلی بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مگه گفتم جواب پس بده😐اوکیموفق باشی گل

نه عزیزم اگه لحنم بد بود اصلاااا ناراحت نشو چون منظورم ابدااا تو نبودی انقدر که اینجا خانوما حرف درمیارن آدم کلافه میشه 

در هر صورت ببخشید 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40