2777
2789
عنوان

اونایی که اسلیو کردن بیان لطفا

119 بازدید | 13 پست

سلام ۳۲ سالمه و ۹۵ کیلو هستم چند ساله درگیر رژیم گرفتن های مختلف هستم از طب سوزنی بگیرید تو خیابان میرداماد تا بوتاکس معده تو بهترین کلینیک تهران می‌خوام بگم یعنی جای ارزون و بی کیفیت هم نرفتم ولی لاغر نشدم وقتی غذا میبینم ب شدت دست و پام شل میشه 

عین این نخورده ها همش تو مغزم یه صدایی هست که باید بخوری غذارو....شاید ب نظر اونایی که لاغرن این حرف من ب شدت مسخره ب نظر بیاد .. انگار دارم تصمیم برای اسلیو میگیرم ...اونایی که عمل کردن راضی هستند ؟!

خداوکیلی بگن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باز وزنت زیاد نیست دختر خاله من همسن توعه و ۱۳۰ ایناست و اونم میخواد ماه بعد بره اسلیو

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
دقیقا من ذهنم مریض غذاست

چجوری ذهنت اینجور می‌کنه ؟ باید بخوری یعنی ذهنت فکر می‌کنه اگه نخوری ضعف می‌کنی ؟ یا مریض میشی ؟ یا چی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
باز وزنت زیاد نیست دختر خاله من همسن توعه و ۱۳۰ ایناست و اونم میخواد ماه بعد بره اسلیو

من نزدیک  ب ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم 

ب شدت ولع غذا دارم 

دختر خالتون هم اینطوریه ؟!

تزریق بوتاکس به معده شبیه عمل هست؟ درد داره؟ بستری داره؟

بیهوش میشید و ب ماهیچه های معده تزریق میشه نه بستری داره نه درد ...ولی اشتهای منو ۱۰۰ برابر کرد بخدا 

چجوری ذهنت اینجور می‌کنه ؟ باید بخوری یعنی ذهنت فکر می‌کنه اگه نخوری ضعف می‌کنی ؟ یا مریض میشی ؟ یا ...

دقیقا خودم هم نمی‌دونم ولی عین خوره ب جونم میفته که بخورم اون غذا یا شیرینی رو 

دقیقا ۱۰ ساله درگیر ابن چاقی لعنتی ام 

من نزدیک ب ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم ب شدت ولع غذا دارم دختر خالتون هم اینطوریه ؟!

اون اضافه وزن ش زیاده همین باعث ملی مشکلات هورمونی مردانه شده .و همچنین کلا از بچگی زیاد غذا میخوره و اگه نخوره تحمل نداره راستی اون تیرپییدم دارع

بیشتر ببینید
دقیقا خودم هم نمی‌دونم ولی عین خوره ب جونم میفته که بخورم اون غذا یا شیرینی رو دقیقا ۱۰ ساله درگیر ا ...

وسواس فکری داری روش کار کن با تراپیست 

بیشتر ببینید