2777
2789
عنوان

آیا دیدن خواب ها واقعا امام هست

191 بازدید | 23 پست

اگه کسی یه امام رو در خواب ببینه و صورتش نورانی باشه

آیا واقعا معصومین هستن؟

یا شیطان می تونه خودش رو به شکل اونا در بیاره؟

یه خانوم توی سایت گفت اگه خواب امام ها رو دیدین خوشحال نشید چون شیطان خودش رو به شکل امام دراورده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من چندبار موقع مشکلات و وقتی واقعا دلم از دنیا گرفته بود و ناامید بودم خواب معصومین و دیدم و مشکلم واقعا حل‌شد 

بنظرت این می‌تونه کار شیطان باشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

نه من ب خواب صادقه اعتقاد دارم مخصوصا اگه قبل خواب وضو داشتی و نماز خونده باشی .

خیر باشه .بیشتر تعریف میکنی خوابتو 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید

خواب معصومین و راهنمایی ایشون صادق هست 

کاملا .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من مامانم می‌گفت یه بار خواب دیده یکی با چهره نورانی اومده همه اونجا میگفتن حضرت علیه بعدم که رفته اونجا کامل تاریک شده

فک نکنم شیطان و اینا بوده باشه که 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

دیشب خواب دیدم حرم امام رضا هستم اونجا یه اقایی بهم گل داد ولی صورتشو ندیدم بنظرتون تعبیرش چی میتونه باشه

درسته خیلی اذیتم کرده اما هرچی باشه بابای بچمه براش دعا کنین😭😭

حتی اسم ائمه تو خواب هم مایه خوشحالی وخیر و برکته 

شیطان رو چه به ائمه 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست