2777
2789
عنوان

از اینکه برم متخصص زنان میترسم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 27 پست
اتفاقا از خانومایه اینجا شنیدمولی خب باز یه بنده خدا گفت اون خوده دسشویی الاغه و کلی میکروب دارهنمید ...

والا همه میگن برای عفونت عالیه من خودم باردار بودم ماه آخر سرماخوردگی شدید گرفتم چنان گوش دردی گرفتم دارو نمیتونستم بخورم همین عنبرنسا رو تو گوشم دود میدادم دردش ول میشد تا میشد بخابم از عطاری بگیر و مرتب دود بده خوب میشی اگه روت نمیشه دکتر بری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انچنان با دقت هم نگاه میکنه و تجزیه تحلیل میکنه😐

تجربه نداشتم ولی خیلی میترسم از ایندهع

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
احتمال معاینه خیلییییی کمه نگران نباشعفونتت در چه حدیه؟ فقط قرمز شده و میسوزه یا دونه زده؟

مگه عفونت باعث دونه زدن میشه؟

یه دونه زده من همش فکر میکنم اچ پی وی گرفتم😑

ببخشید ولی ت.ر.ش.ح پنیری و خیلی کم سبز رنگ دارم

مگه عفونت باعث دونه زدن میشه؟یه دونه زده من همش فکر میکنم اچ پی وی گرفتم😑ببخشید ولی ت.ر.ش.ح پنیری و ...

من عفونت کنم هی جوش و دونه زیر پوستی میزنم اچ پی وی که اولاش اصلا علائم نداره خواهرم نگرانی چرا انقدر 😅

ترشح سبز رو نمیدونم خقیقتا دلیلشو تو اینترنت زدی در موردش؟ 

من عفونت کنم هی جوش و دونه زیر پوستی میزنم اچ پی وی که اولاش اصلا علائم نداره خواهرم نگرانی چرا انقد ...

چون رشتم علوم ورزشیه مجبور بودم هفته ای دوبار برم استخر

برا همین اینقدر میترسم🤦‍♀️

فقط در همین حد فهمیدم که عفونت باکتریاییه علتش