2777
2789
عنوان

الان یه پرونده قتل خوندم خیلی خیلی دلم گرقت و ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فیلمشو دیدم فکر کنم همونه که دختره مظلومم🫂💔 با مانتو داره میرقصه درسته؟ 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

خیلی سخته و بده 

همیشه تو همه تاپیکا میگم با کسی ک نمیشناسید نرید تو رابطه

ب همه اعتماد نکنید

اصلا همین قضیه ی ارمان و غزال همم ی جورایی میشناختن اما اعتماد اشتباهه

البته تو فیلم ک ساختن گفتن پسره حرکات نرمال نداشته

کاش دقت کنیم

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
آره با لباس فرم مدرسه😭شما کامل فیلمودیدی؟

نه یه تیکه تو اینستا

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
وای منم خوندمش غم بعدش... اسم این پرونده رو نمیدونم اما در مورد پدری بود که 12 سال دخترش رو حبس میکن ...

نه این یه پرونده دیگست که شما میگی .اینو‌من خوندم خارجیه.ولی اینی که من میگم برا ایرانه😭

نه این یه پرونده دیگست که شما میگی .اینو‌من خوندم خارجیه.ولی اینی که من میگم برا ایرانه😭

بله من اینم خوندممم نمیدونم چرا کرم دارم همه ی پرونده ها رو باید بخونم و گرنه میمیرم

بیشتر ببینید
من نمیدونم همون یا نه ولی چندین سال قبل یه فیلم پخش شد که یه دختره می‌رقصید بعدم بهش ....کردن ولی سر ...

نه عزیزم شما اخر فیلمو‌ندیدی.سر طفلی رو بریدن.بعدم فیلمش بوده که پلیس اعدامشون میکنه

منم متاسفانه زمان دانشگاه دیدم تو گوشی ها بلوتوث میشد ، دختر با مانتو شلوار و مقنعه مدرسه بود ، دورتا دورش مردهای اتباع بودند ، آخرشم همه گرفته بودنش یکی بهش ... می‌کرد

وای چقدر اون روزا حالم بدشده مثل الان

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . .