2777
2789

میگفت سال۸۷یه دختره با یه پسر افغانی میره تو رابطه.بعدش پسره گولش میزنه میبره کوره آجر پزی با۴تا از دوستاش مجبورش میکنن با اهنگ خوشگلا باید برقصن،برقصه.بعدش بهش.....میکنن.بعدشم سرشو میبرن.از همه این مراحل فیلم گرفتن و پخش کردن😔من اونموقع کلا۶سالم بوده الان دارم میشنوم.شما چیزی یادتونه؟برا طفلی دختره خیلی دلم میسوزه .تروخدا به غریبه ها اعتماد نکنید،با هرکسی وارد رابطه نشید،هرجایی نرید.اینم طفلی دختره هم اعتماد کرد اینجور شد.از اینجخخور اتفاقا خیلی باید درس بگیریم.

من فیلمشو ندیدم فقط یه تیکه که دختره داره یرقصه رو دیدمص

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای منم خوندمش غم بعدش... اسم این پرونده رو نمیدونم اما در مورد پدری بود که 12 سال دخترش رو حبس میکنه و بهش تجاوز میکنه و اون دختر بی گناه هم از اون نر 2تا بچه میاره آهنگ کورالین از دامیانو دیوید همین رو روایت میکنه 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱

اون سالها اوج علاقه ی ملت به سی دی های روابط خصوصی آدم ها بود کنار خیابان ها پر بود از دستفروش هایی که سی دی فیلم خصوصی می فروختن: رقص دختر برای دوست    پسرش، زهرا   امیر ابراهیمی، جشن فارغ التحصیلی سوم ریاضی...

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

من نمیدونم همون یا نه ولی چندین سال قبل یه فیلم پخش شد که یه دختره می‌رقصید بعدم بهش ....کردن ولی سر بریدن نداشت

خیلی بد بود قشنگ معلوم بود همه مردها کارگر بودند و دختر داشت همه کار می‌کرد که ولش کنند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏