2777
2789
عنوان

حس و حالتون چندروز مونده به عروسی تون چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمتر می اومد طرفم‌..ماشین و دسته گل رو ب انتخاب خودش و بقیه انجام داد.

بفکر مامان و خانوادش بود.هی میگفت خانوادم واسم مهمن باید بیشتر باشون وقت بگذرونم.یسری وسایل خونه رو با مامانش خرید کرد.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

من فهمیدم چی میکشی منم 5ماهه عروسی کردم🙃

تاپیک های قبلیمو میخونی میفهمی عروسیام چیا کردن🥲مادرشوهرم به مجلس زنونه فیلمبردار نیاورد 

حتی برام دیزاین جایگاه عروس هم نیاوردن🙂

کمتر می اومد طرفم‌..ماشین و دسته گل رو ب انتخاب خودش و بقیه انجام داد.بفکر مامان و خانوادش بود.هی می ...

منم همین شرایط رو دارم ، میگه عروسی رو سپردم به دخترعموهام 

جای خواهرمن 

تو چیکار کردی ، چجوری گذشت عروسی تون ، بعدش چه حسی داشتی؟ 

بنظرم باهاش حرف بزن

نه آنلاین حضوری برو

جدی خم حرف بزن

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
بنظرم باهاش حرف بزننه آنلاین حضوری بروجدی خم حرف بزن

حرف طلاق و اینا هم نزن فقط بگو پلیل رفتاراش چیه

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
اینجور حرفاشونو نشنیده میگیرم

باید بهترین روزات باشه نه بدترین اگر میبینی با ارامش حل نمیشه باید گربه دم حجله بکشی بنظرم حالا باز نظر خودته ولی من از مرد قهر قهرو متنفرممم

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
من فهمیدم چی میکشی منم 5ماهه عروسی کردم🙃تاپیک های قبلیمو میخونی میفهمی عروسیام چیا کردن🥲مادرشوهرم ...

الهی بگردم برات ، تو وضعت از منم داغون تره 

من جاریم و برادر شوهرم بعد 6 ماه از تهران اومدن ، دو هفته است اومدن ،یه سر به من نزدن خیر سرم تازه عروسم ، یک هفته دیگه عروسیمه