2777
2789
عنوان

جاریم واحد کنارمون 😭😭😭😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 68 پست
میگه طلاهاشو فروخته میگع خونه باید بزنی به نامم

خب خونه رو با پول طلاهای خانومه خریده دیگه

واقعا حقشه نه کامل ولی چند دنگ شو به نامش بزنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
چه بردار شوهر عوضی طلاهای زنشو فروخته خونه هم نزده به نامش

همین طلاهارو شوهرش خریده از بیابون که پیدا تکرده

البته زن باید با سیاست زنانه حرفاشو پیش ببره نه با دعوا 

کلا این جور دعواهرو دوست ندارم یعنی حوصلع ندارم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم یکی از، جاریام نزدیک بودیم همین داستان بود

شوهرم نمیزاشت دخالت کنیم حتی نمیذاشت با زنش روابط معمولی و سلام علیک داشته باشم، یه بار برادرشوهرم سرشو شکوند یه بار دستشو شکوند، بعدها جاریم به من گفت کاش شما میومدید دخالت میکردین💔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
میگه طلاهاشو فروخته میگع خونه باید بزنی به نامم

خوب الان این کجاش به زور گرفتنه! این گرفتن حقه طلاهاتو میدی توقع داری در مقابل یه چیزی بهت بدن نه اینکه باهات دعوا کنن کتکم بخوری

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

وقتی داره بهت میگه دخالت نکن یعنی خودش میدونه شما میشنوی حرفاشونو دعوا هاشونو فحش هاشونو ولی میگه دخالت نکن 

بعد دوباره میای اینجا راجبش تاپیک میزنی؟ بابا ول کن دیگه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

پنجره دو جداره ندارین مگه

سر و صدا از دیوار رد میشه.شما صدای همسایه رو نمیشنوی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

عزیزم فعلا دخالت نکن اما به شوهرت بگو باهاشون صحبت کنه سروصداشون کمترکنن اگه جاریت دوباره بهت گفت دخالت نکن یا هرچی بگو من به آرامش خودم فکرمیکنم دیوونمون کردید 

همین طلاهارو شوهرش خریده از بیابون که پیدا تکردهالبته زن باید با سیاست زنانه حرفاشو پیش ببره نه با د ...

شما از کجا انقد مطمئنی که شوهرش  همرو خریده؟ 

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

طلاشو کی خریده؟

هر کی خریده چه ربطی داره.هدیه رو پس نمیگیرن.یعنی زن رو انقد بی اختیار میدونید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
خوب الان این کجاش به زور گرفتنه! این گرفتن حقه طلاهاتو میدی توقع داری در مقابل یه چیزی بهت بدن نه ای ...

عزیزم اینکه کتک میخوره کتک زبونشو میخوره چه مرد چه زن این همع فحش داد و بیداد 

اصلا ازادمای زبان دراز خوشم نمیاد

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤