2777
2789

همسرم اعتیاد داره و بعد التماس های من قبول کرده ترک کنه. ولی کمپ و کنگره ۶۰ نمیره. شغلش دولتیه نمیشه بره بخابه کمپ. خاستم بپرسم خانمایی بودن از اشناهاشون تحت نظر پزشک حالا هر پزشکی عمومی یا متخصص ترک اعتیاد ترک کنن. سم زدایی بشه بدنشون و خوب بشن. اینم بگم هروئن تازع شرو کرده‌. تزیاک و متادونم ی ساله

بزارش کمپ

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه خودش بخواد نصف راه رو رفته .بله بگردین تو شهرتون حتما مطب خصوصی واسه این کار بهتون معرفی میکنن بهتون میگن چکار کنید و چطوری قطع کنید که اذیت نشه پاک شدن راحته اما پاک موندن سخته اولین کاری که بعد ترک باید بکنه اینه که آز اون دوست و رفیقا و اون مکان فاصله بگیره خیلی مؤثره. داشتیم تو فامیل که پاک موند خدا رو شکر.انشالله که خدا کمک میکنه و خوب میشه

نمیزه خودمم دلم نیس‌ کمپ ها درس حسابی ان مگه. مث حیوون برخورد میکنن. خودشم کارمنده بانکه نمیتونه بخا ...

اخ خدا این که شغل به این خوبی داره چرا معتاد شده😪😪😪

نمیدونم والا

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
اگه خودش بخواد نصف راه رو رفته .بله بگردین تو شهرتون حتما مطب خصوصی واسه این کار بهتون معرفی میکنن ب ...

خیلی ممنون از امید دادنتون. بله خودش داره همکاری میکنه‌. فقط من زن تنها نمیدونم کجا برم. کلیتپنیک زنگ زدم گفتن ۱۰ ملیون بدید پک دارو میدیم و سمزدایی میشه جایی دیکه زنگ زدم گفتن اونا دکان واکردن. هر پزشکی میتونه اون دارو هارو بده. نمیدونم چکار کنم 

اخ خدا این که شغل به این خوبی داره چرا معتاد شده😪😪😪نمیدونم والا

خیلی ببخشید چون کسخله ... افتاد تو کار معامله ماشین. ولی دورشو ی مشت کفتار بی بندو بار گرفتن‌. وسوسه شد انقد سادس انقد گفتن هیچی نمیشه چیزی نمیشه اینم ساده گرفتار شد‌‌. بخدا چیزایی ک تو مدرسه بهمون یاد میدادن و ما میگفتیم محاله سمتش بریم واقعا وجود داره‌ حماقت شاخ و دم نداره

[QUOTE=376773763]خیلی ممنون از امید دادنتون. بله خودش داره همکاری میکنه‌. فقط من زن تنها نمیدونم کجا برم. کلیتپنیک زن ...[/QUOTE

خواهش میکنم عزیزم خودش خواسته خدا هم کم میکنه خوب میشه همه دکتر عمومی ها انجام میدن جایی ببرین که تزریقات هم داشته باشه مطبش راحت ترین از دو تا دکتر عمومی یا داروخونه بپرسید بهتون آدرس میدن که کدوم دکترهای شهرتون تو این زمینه کار میکنن

[QUOTE=376773763]خیلی ممنون از امید دادنتون. بله خودش داره همکاری میکنه‌. فقط من زن تنها نمیدونم کجا ...

ممنون. اره حتما میپرسم. پس نیازی نیس برم کلینیک اعتیاد؟ پزشک عمومی هم میتونه دارو های نسکن و تقویتی بده بهش؟ مشاوزه و روانپزشکم ک جداگانه میریم حتما‌ 

ممنون. اره حتما میپرسم. پس نیازی نیس برم کلینیک اعتیاد؟ پزشک عمومی هم میتونه دارو های نسکن و تقویتی ...

سلام بردینش دکتر بهتره الان؟

بله خیلی از دکتر عمومی ها انجام میدن و پشتیبانی از لحاظ دارو رو تا درمان کامل دارن.انشالله که خیر باشه و زود درمان بشن

سلام بردینش دکتر بهتره الان؟بله خیلی از دکتر عمومی ها انجام میدن و پشتیبانی از لحاظ دارو رو تا درمان ...

سلام. ن هنوز ولی میخام ببرمش. بله چ خوب پس میریم دکتر عمومی فعلا ببینیم چی پیش میاد