2777
2789
پایتخت یک قشنگ بودد؟😐

واقعا منم نمیدونم چیش خوب بود 🥲😂😂

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دقیقا 

من عاشق سادگی پایتخت یک و دو بودم الان نه

مخصوصا قیافه هاشون که عملی و ژلی شده

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

فقط پارت دوم گنبد گلدسته و پارت ترکیه

عالی بود 

این قسمت که هنوز شروع نشده نظر نمیشه داد 

چقدر تاپیک میبینم در مورد این سریال 

جهت سرگرمی ببینید بره

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

کارگردان ها منتطر بودن شما بگید بهشون😅.

خب دلشون خواسته ساختن ،مجبورمون نکردن که نگاه کنیم که. 

میشه با گوشی و به وسیله ی اینترنت و از طریق گوگل کلی فیلم های دیگه نگاه کرد.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

دنبال اینین که از هر چیزی ایراد در بیارینچقد غر میزنید آخهخیلیا دوست دارن سریالا رو

اخ دقیقا حرف دلمو زدی .

هنوز دو قسمت پخش نشده کلی آدم اومدن عیب و ایراد گرفتن بابا بزارین چند قسمت پخش بشه بعد شروع کنین 

بابا از هیچی که بهتره به عنوان سرگرمی ببینین

خیلی هم قشنگه ما با همینم کلی میخندیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
خب نویسنده ی یک تا پنج خدا بیامرزد خشایار الوند، یه آدم شاد وطن پرست و صاف و ساده بود، این دو تا رو ...

موافقم دقیقا

شخصیت دوست داشتنی نداره اصلا

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

ستایش ۳ اش واقعا بد بود از همه نظر...

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
بیشتر ببینید
خب نویسنده ی یک تا پنج خدا بیامرزد خشایار الوند، یه آدم شاد وطن پرست و صاف و ساده بود، این دو تا رو ...

این سریال ازقسمت اول تاالان گروه نویسندگی داشته وداره .یعنی فقط یه نفرننوشته 

محسن تنابنده هم ازاول سرپرست گروه نویسنده ها بوده 

اینکه الان مثل قبل نیست دلایل دیگه ای داره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

کیفیت دوربین و خیلی چیزا عوض شده 

چند سال بود پخش نشده بود 

بازیگرا عوض شده 

خب اوایل معلومه که حس غریبی داریم با سریال 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید