2777
2789
عنوان

پسرم هوو پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 49 پست
شاید باباشه👀👀🤣

😐😐😐😐  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چ ربطی ب منطق داشت‌ تو دوست داری هر جای ک میری ی سرجهازی باهات بیاد؟

به غیر این فردا چیزیش بشه جاریت همه اتونو جر میده اصلا به صلاحتون نیست همینو رک به شوهرت بگو گوش نکرد به خود جاریت بگو بدش میاد دیگه نمیزاره بچه بیاد

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکلی که نیست عزیزم عموشه

عمو یکی دوبار اوکیه همیشه نه

اگه ی وقت بیرون رفتنی اون بچه بخوره زمین میگن عب نداره با عموش بوده؟

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
چقد بی منطق 🫠 بچس دیگهی ساله چی می‌فهمه

بفهمه یا نفهمه

قرار نیست ادم هرجا میره بچه یکی دیگه بیفته دنبالش ادم حوصله بچه خودشو ب زور داره

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
رحمتی بهت دقیقا مشکلم همینه میترسم دیگ هرکاری بخوایم بکنیم هرجا بریم این ور دلمون باشه جای بچمو بگیر ...

ب شوهرت بگو

بگو پسرم حسادت میکنه اینجوری

من برا شوهرم کامل توضیح دادم 

بیشتر ببینید
میترسم هی بزرگ تر بشه بدتر بشه شوهر من بشع جای باباشوقتی تو جمعیم اصلا طرف باباش نمیره هی چسبیده ب ش ...

هوف دقیقا عین پسرای جاریم من خودم بچه ندارم از هم دوریم ولی هر یار میریم ول نمیکنن شوهرمو همش میچسبن هر روز زنگ زنگ یکمم مریض شن شوهرم روزی صدبار زنگ میزنه

ب شوهرت بگوبگو پسرم حسادت میکنه اینجوریمن برا شوهرم کامل توضیح دادم

بچه استارتر دو ماهشه حسادت نداره

استارتر کلا اصلا بچه کسی رو نبرین بیرون اونم یک‌ساله مسئولیت داره ولی داخل خونه بیاد بغل عموش 

اتفاقا نه تنها خودتون بلکه اون بچه هم آسیب میبینه 

مخصوصا وقتی میگی حسادت میکنه 🥲 بهتره مدیریت کنه شوهرت تا بچه وابستش نشه انقدر 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜