2777
2789
عنوان

پسرم هوو پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 49 پست
بهش بگو این بچه اگ ی خار بره تو پاش صد تا کس و کار پیدا میکنه میشی آش نخورده و دهن سوخته! خداوکیلی ه ...

دفیقا این دختر هم بعد ۱۸ سال خدا دادش ب پدر مادرش اگ ببریمش جایی اتفاقی براش بیفته پدرمونو درمیاره این مامانش

مگه گفت عموش نیس؟ میگه هر جا میریم باهامون میاد پسرشم اذیته البته که اولویت بچه خودش باید باشع

عزیز  یه سالشه بچه ها تو این سن هر کسی که بیشتر بهش محبت کنه اونو دوست داره....منم منظورم اینه که موردی  نیست که عموش بهش محبت کنه چون بچه هست 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاد میشینه تو بغل شوهرم پشت فرمون مامانشم هیچی نمیگه🙁

خب شما بگیرش ببرش دم خونشون بگو مسئولیت بچه کوچیک واقعا سخته و خدایی نکرده اتفاقی میفته اونوقت تا عمر دارم خودمو نمیبخشم

بعدشم با همسرت صحبت کن بگو وقتی میخواییم تنهایی جایی بریم برادرزادتو بغل نکن 

فقط ببوسش و بذارش توی خونه خودشون

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید
عزیز یه سالشه بچه ها تو این سن هر کسی که بیشتر بهش محبت کنه اونو دوست داره....منم منظورم اینه که مو ...

مشکل اسی محبت کردنش نیس اذیت شدن خودش و پسرشه 

و ترسش از وابستگی بچه اس 

یه تایم موقت باشه اشکالی نداره 

باباش سنش بالاست زیاد حوصله بچه ندارع

پس مشکل اینجاست همسر شما به برادرزاده اش خیلی محبت میکنه اونم یه حس پدرانه ای نسبت بهش داره

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بیشتر ببینید
خب شما بگیرش ببرش دم خونشون بگو مسئولیت بچه کوچیک واقعا سخته و خدایی نکرده اتفاقی میفته اونوقت تا عم ...

اینکارو کنم شوهرم میکشتم میگ تو ب این بچه حسودی میکنی

انقد میترسم بخدا

میاد خونمون تو گهواره بچم چیزاشو بهم‌میریزه گهواره هم‌امانته بشکنش آبرومون میره شوهرمم انگار ن‌انگار

بخدا ی بار پسرمو چنگ زده باز شوهرم‌میبره نزدیکش میکنه بچن دو ماهشه هنور هر چی بهش میگم نبرش نزدیکش ب ...

طبیعیه عزیزم اونم یه سالشه حسادت به بچه کوچیکتر داره.

محبت کنید ولی افراط نکنید 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers
بیشتر ببینید
مشکل اسی محبت کردنش نیس اذیت شدن خودش و پسرشه و ترسش از وابستگی بچه اس یه تایم موقت باشه اشکالی ندار ...

رحمتی بهت دقیقا مشکلم همینه میترسم دیگ هرکاری بخوایم بکنیم هرجا بریم این ور دلمون باشه جای بچمو بگیره

دفیقا این دختر هم بعد ۱۸ سال خدا دادش ب پدر مادرش اگ ببریمش جایی اتفاقی براش بیفته پدرمونو درمیاره ا ...

بشین با شوهرت حرف بزن جدی مسئله کوچیکی نیست بگو اگه نمیخای بعدا با برادرت به جون هم بیفتید افراط و تفریط رو بذار کنار نمیگم دوسش نداشته باشه ها ! ولی واقعا دیدم مسئولیت بچه کسیو قبول کنی گیر میفتی

جاریت چطور بچه یک ساله رو با شما میفرسته بیرون چه بی فکر

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
بشین با شوهرت حرف بزن جدی مسئله کوچیکی نیست بگو اگه نمیخای بعدا با برادرت به جون هم بیفتید افراط و ت ...

حرف تو کلش نمیره هی بهم میگ تو عقلت کمه در صورتی ک خوودش کار اشتباه میکنه

چ ربطی ب منطق داشت‌ تو دوست داری هر جای ک میری ی سرجهازی باهات بیاد؟

حق باتوعه عزیزم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚