2777
2789
عنوان

چقدرررررر خنگهههههه این بشر 🤮🤮🤮🤢🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرفتو ب دو نفر نزن یکی به شوهر یکی ب بچه کوچیک اینا ثابت شده خیلی فضولن

ربطی نداره من همه چیو میگم تا حالا هم نشده خاله زنک بازی درآره

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

چجوری ممکنه آدم با کسی که زندگی میکنه و شریک زندگیش هست بیاد بین این همه افراد بهش بگه خر یا احمق

درسته کار همسرت درست نیست ولی شما میتونی بعد که تلفنش تموم شد با مامانش در این مورد صحبت کنی که نقل هر مکان جا دیگه نبره نه اینکه بیای اینجوری بگی 

نمیدونم چرا هر روز که میگذره بیشتر میفهمم ، مردا یه بچه ن ، در قالب یه هیکل گنده به اسم مرد

خانوما چی عزیزم؟

همسر ایشون حرف خاصی نزده میگه خر 

احمق 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

نمیدونم چرا هر روز که میگذره بیشتر میفهمم ، مردا یه بچه ن ، در قالب یه هیکل گنده به اسم مرد

دقیقااااااا همینه 

بهش میگم چرا میگی 

میگه خب تو هم با مامانت حرف میزنی میگی دیگه 😶😶

میگم خب خررررره من ی خانومم محتوای حرفای منو با خودت ک ی مردی مقایسه نکن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چجوری ممکنه آدم با کسی که زندگی میکنه و شریک زندگیش هست بیاد بین این همه افراد بهش بگه خر یا احمقدرس ...

عزیزم من الان اعصابم خورده 

دوما ذات شوهر من همینه و عوض هم نمیشه 

عزیزم من الان اعصابم خورده دوما ذات شوهر من همینه و عوض هم نمیشه

یعنی با حرف زدن هم عوض نمیشه؟

اگر چندبار به این مورد تاکید کنی و به روش بیاری حساسیت نشون بدی خودش متوجه میشه

یعنی با حرف زدن هم عوض نمیشه؟اگر چندبار به این مورد تاکید کنی و به روش بیاری حساسیت نشون بدی خودش مت ...

میدونید مثلا الان میگه مگه چیز بدی گفتم 

گفتم کهمونداری سخته زحمت داره 

منم میگم ببین موضوع اینه که لزومی ندارد هرچی ی رو بگ

خودمون خانما هم حساس هستیمایشون از همجنس خودش استرس میگیره که نکنه بد برداشت کنه نکنه پسرش و به بردگ ...

نه اصلا این نیست 

من ناراحتم که چرا میگه اصلا شوهرم 

حالا من بین خودمون ی حرفی زدم