2777
2789

سال اول کنکورم دلبسته مشاورم شدم نمیدونم اصلا چرا اصلا نمیدونم چطوری دلبسته شدم اون میخواست از ایران بره منم کنکور رو رها کردم باهاش برم البته اون نمیدونست بهش علاقه دادم بعد ۶ ماه گفت کنسل شد رفتنم منم فقط کنکورم رو از دست دادم

سال دوم از همون اولش هی میخواستم کات کنم هر هفته پی ام میدادم و میگفتم یک مشکل شخصی دارم اما مشاورم همش میگفت نه من دارم هر عیبی میگی درست میکنم سر اینکه ناراحت نشه و اینکه خیلی زیاد دلتنگ میشدم  از همه مهم تر خیلی مشاور خوبی بود و من فکر میکردم میتونم همچی رو درست کنم کار کنیم چون میترسیدم اشتباه برم راه روو.... ادامه دادم آخر سر یک بار کات کردن گفتم بهش که آقا من علاقه دارم و اصلا بحث کنسل کردنم شما نیستین و اونم برخورد بدی نکرد و دیگه نه اصراری کرد نه هیچی کلی هم آرومم کرد

تو کل سال دوم فقط قرص مصرف میکردم از خودم بابت سال اول بیزارم بودم از اتفاقایی که افتاده بود از اینکه به مامان بابام انگار یک‌حور خیانت کردم از همچی 😭  الانم متنفرم از خودم ۱۹ سالگه دانشگاه قبول نشدم چرا باید اینطوری میشد چقدر یک آدم میتونه بد باشه چقدر.... منظورم خودممم ها 

چرا انقدر بدی کردم الان چیکار کنم خودم راه رو برم میترسم اشتباه برم اشتباه تست بزنم به هیچ مشاوری هم نمیتونم اعتماد کنم با مشاور قبلیمم سر همین حسا دیگه نمیتونم کار کنم با اینکه مشاور خوبی بود💔

مشاور خانوم بگیر ...به این حسای علاقه به مشاور هم هییییچ گونه توجهی نکن . تو اولین نفر نیستی ، من خیلی مثل تو دیدم چون تو شرایط خاصی هستید تو سن خاصی هم هستید یک رابطه و علاقه ی یک طرفه تو ذهنتون خیال پردازی میکنید

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با حسم دیگه کاری ندارم مشکلم آینده ای که خراب کردم خودم🤦🏻‍♀️

هنوز اول راهی دختر

۱۹ که سنی نیست دیدم ۲۷ ساله کنکور شرکت کرده بهترین رشته میخونه

زود ناامید نشو

بعضی ها چندسال تلاش میکنن تا نتیجه دل بخواهشون تو کنکور بیارن

با این مسئله ساده کنار نکش

قوی باش جبران کن

قبول که شدی

واحدهای بیشتر بردار

زودتر دانشگاه رو تموم کن

این یکی دوسال جبران میشه گلم

عزیزم اشکال نداره،توی این سن وابستگی عادیه.بعضی مشاور ها هم اصلا حد و مرزشون رو رعایت نمیکنن متاسفانه...

و در مورد کنکور هم متوجهم چی میگی..حق داری.

گفتی قرص مصرف کردم،با روانشناس و.. هم صحبت کردی؟ گاهی اوقات خیلی مؤثره. 

ببین در نهایت فقط خودت رو داری،هر آدمی اشتباه میکنه،توی کنکور تجربی کلی آدم خطا کردن و پشت کنکور موندن. سعی کن خودت رو ببخشی

می‌دونم که حس می‌کنی به خودت آسیب زدی،شاید خودت رو دوست نداشته باشی،اما اینو بدون که آدم توی زندگیش به تجربه نیاز داره. اینکه بعد از یک اتفاق بد چه تصمیمی میگیریم مهمه .

از مشاوران ضربه خوردم؟ خب فدای سرم،گذشته،از این به بعد در مورد روابطم با جنس مخالف بیشتر حواسم هست.

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند!