2777
2789
عنوان

ی خاستگار دارم با این شرایط قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 107 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ابن روزا موقعیت اجتماعی ۹۸ ذرصد بستکی به پول داره 

بین یه متخصص پزشکی 

با یه راننده تریلی که درامد دومی بیشتره قطعا موقعیت اجتماعی اون بهتره 

سن هم بستگی به خودتون داره 

من خودم سن بالا پسندم و دلایل خودمم دارم 

توهم ببین میتونی باهاش کنار بیای یا نه

معلم وجهه ی اجتماعی خاصی نداره?شاید حقوقش پایین باشه ولی ابرو داره اگر معلم ها نباشن کی به بچه هاتون ...

چ بخوایم چ نخواهیم موقعیت اجتماعی رو پول تعیین میکنه معلمای قدیم شاید الانا معیارای استخدام خیلی بی ربطه و معلما اتفاقا از بقیه کمتر درس میخونن همش کارورزیه پس تحصیلات انچنانیم ندارن مث پزشکا یا مهندسا 

با وجود معلمای بیسواد الان من واقعا میترسم بچم چطور میخاد درس خون و باسواد شه در اینده

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

باور نی نی سایت همه دخترای ۱۴ساله تا ۱۸ سالن 

اگه انتظار داری اینا راهنماییت کنن به فنا میری 

دور سرت بگردم این زندگیه خودته 

زندگیه مشترک خوشبختی میطلبه نه موقعیت اجتماعی 

خیلی عذر می‌خوام ناراحت نشو توروخدا این البته از بدبختیه جامعه‌ای ماست وگرنه در اصل اینجوری نیست 

الان همین شغل‌ شمارو زیاد جالب جلوه نمی‌دن و براشون مهم نیست ملت 

همین که میگی درآمدش خوبه خب خداروشکر از نظر اقتصادی تو فشار نباشید 

تو همین نی نی سایت طرف هست 

شوهرش از همه نظر عالی مالی قیافه خانواده همه چی 

ولی باهم خوب نیستن و کارشون به طلاق کشیده 

برو از چهارتا مشاور هم بپرس قشنگ راهنمایی کنن چون ازدواج شوخی نیست 

یه مورد دیگه هم هست که اختلاف سنیتون زیاده 

۱۲ سال کم نیست 

شما سنت کمه از طرفی شوهرت به احتمال ۹۰ درصد ازدواج کنی دو سال دیگه ازت بچه میخواد چرا ؟ 

چون سن خودش دیگه داره بالا می‌ره 

مگر اینکه کلا خودش بچه نخواد 

حالا اون وسط شما میمونی و یه بچه و ۲۱ ۲۲ سال سن 

من تجربه و حرفای دوربریارو میگم 

سن ۲۲ سال واسه مادر شدن افتضاحه کسی اینو بهت نمیگه کسایی که تو این سن مادر شدن واضح نمیان بگن چون خوششون نمیاد بیان کنن این بحث رو 

ولی تو تازه اول جوونیته‌ 

دلت خیلی چیزا میخواد از زندگی تفریح جوونی‌ سفر عشق و حالت حالا می‌شینی با بچه 

بازم بپرس حتما بپرس شاید بهترین زندگی رو باهاش داشته باشی به حرف منم گوش نکن خودت برو بپرس 

هم پول داره هم قیافه ،خونه و ماشینم که خداروشکر داره.

با خودت سوال نکردی چرا تا این موقع ازدواج نکرده

با این شرایطی که تو میگی حتما می‌تونست به خاستگاری دختر 27 تا 30 ساله بره نه اینکه یه دختر 20 ساله

سنش خیلی زیاده بنظرم بیشتر فکر کن. اگر شرایطش خوب بود حتما تا الان ازدواج میکرد

مگه لیسانس هر دانشگاهی تحصیل حساب میشه؟

الان لیسانس معلمی خیلی خفنه و هسته ی اتم شکافته ک اون نتونسته

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
چ بخوایم چ نخواهیم موقعیت اجتماعی رو پول تعیین میکنه معلمای قدیم شاید الانا معیارای استخدام خیلی بی ...

همه چیز پول نیست 

شرافت و شخصیت رو نمیشه باپول خرید 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
طرف راحت ماهی ۵۰۰درآمدشه بنظرمن فک کنه راجع بهش

عزیزم استارتر موقعیت اجتماعی براش مهم تر از درآمده

من خودمم همین نظر رو دارم وقتی اولویت موقعیت باشه و برعکس انتخاب کنی واقعا زندگی سخت میشه چون میخای مدام مقایسه کنی