2777
2789
عنوان

دختره متولد هشتاد و پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 54 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا الان خیلی کار خوبی کرده ۱۸ سالگی خودشو درگیر زندگی متاهلی کرده؟

و اینکه مقایسه نکن حتی اگه همیشه هم همینجوری بمونن این فکرا هیچی رو تو زندگیه تو تغییر نمیده جز اینکه بهت حسرت و حسادت میده

من و همه میدونن چقدر خوبم کسی ام اینطوری نمیگه پشت سرم

خیلی خودخواهی😂والا من هیچ خوب بودنی ازت ندیدم تو همین توصیفات شخصیتتو فهمیدم چجوریه، اونام معذبن نمیگن

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 

قشنگ دخترو کوبیدی ک خودتو خوب جلوه بدی 

راست میگی عکسه دختره رو با عکس خودت بزار 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید
مم اگر برادر داشتمبین اون دختره و شماقطعا اون دختره رو انتخاب میکردماحتمالا پسره هم به نتیجه مشابه م ...

ببین وقتی دوس پسرت پیش تو زنگ بزنه واسه اون کافه رزرو کنه 

یا با دوس پسرت برید گل فروشی یه دسته گل واسه دختره بگیره 

به تو یه تعارف نزنه بریم یه کافه ی معمولی 

یا وقتی از اون گل فروشی درمیاد واسه تو یه شاخه گلم نگیره 

چه حسی میگیری؟

اگه جای من بودی میفهمیدی چی میگم

ببین وقتی دوس پسرت پیش تو زنگ بزنه واسه اون کافه رزرو کنه یا با دوس پسرت برید گل فروشی یه دسته گل وا ...

چرا فکر میکنی متوجه نیستم

طبیعیه آدم غبطه میخوره

ولی قیاس کنی

بگی من بهترم

اون کمتره

پس حقه منه

نه اون

خیلی اشتباهه عزیزم 

انشالله تو هم بزودی زود خوشبخت ترین میشی

ببین وقتی دوس پسرت پیش تو زنگ بزنه واسه اون کافه رزرو کنه یا با دوس پسرت برید گل فروشی یه دسته گل وا ...

نه مشگل از توعه

نه اون دختره بده

مشکل دوس پسر توعه که این اخلاقیات رو نداره و واست خلا ایجاد کرده

تنکس گاد