2777
2789
عنوان

دختره متولد هشتاد و پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تونون قلبت رومیخوری

نه دوس پسر من پولدار تر از شوهره اونه اتفاقا مثلا ماشین دوس پسر من و میگیرن عکس بگیرن

چهره ی دوس پسر منم بهتر از چهره ی شوهر اونه

اما احترام و چیزایی که اون دریافت میکنه خیلی بهتر از چیزایی هست که این پسره به من میده 

اجی فقط چون ازدواج کرده از رو حسودی میای طرفو بد جلوه میدی؟ "دختره هم همه جوره از من پایین تره" 

"حتی دختره بو میده" 

مامانبزرگم قبلا میگفت اونایی که حسودن به مدت طولانی به خواستشون نمیرسن، شماهم اینقدر حسودی نکن و اون بدبختو پیش بقیه بد توصیف نکن، چه حسیه یکی بیاد خودتم همینطوری تعریف کنه؟

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 
از این مدل حسادتا بدم میاد بگو خوشبخت شه ایشالا منم به ادم خوب برسم نه اینکه بخوای ثابت کنی دختره من ...

نمیگم مناسب نیس

میگم حسودیم میشه 

میگم چرا من و کسی اینطوری نمیخواد

ایشالا خوشبخت هم بشه اتفاقا 

نه دوس پسر من پولدار تر از شوهره اونه اتفاقا مثلا ماشین دوس پسر من و میگیرن عکس بگیرنچهره ی دوس پسر ...

اینطور که توداری باخشم ونفرت از یک دختر طفل معصوم‌حرف میزنی معلومه خدا اون بهتر میبینه وبهش حال میده_حتما اون پسر یک خوبی تو وجود دختره دیده انقدربهش میرسه ومحبت میکنه؟زشت نیست انقدرمیکوبیش؟دختره بومیده من بهترم من قشنگترم من فلانم