2777
2789

یکی از همکلاسیای دانشگاهم که توی چندتا درس هن هم گروه بودیم قبلا و باهم اوکی بودیم، دیدم چندوقته تو دانشکده میبینمش سلام میکنم به روی خودش نمیاره

انداره دوتاش ماش چشم داره با ده کیلو عینک رو چشاش فکرکردم سلام کردم ندیده منو یا حواسش نیست

امروز اتفاقی توی فالوورام نگاه انداختم دیدم اسمش نیست(خودش فالوم کرده بود منم بک دادم بهش‌) منو آنفالو کرد ریموو نکرد 

منم تا فهمیدم آنفالوش کردم و بلاکش کردم

نمیدونم فاز اینایی که آنفالو میکنن ریموو نمیکنن چیه فکرمیکنن عاشق قیافه شخمی ایناییم یا چی؟؟

خیلی حرصم گرفت ازش

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

چقدر بددهنی 😕

شاید سر موضوعی دلخوره ازت

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این طرز صحبت کردن راجبش حتما جاهای دیگم گفتی به گوشش خورده چقدر بد حرف میزنی راجبش

حتما جای دیگه حرف زدم؟ از کجا انقدر مطمئنی؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
با این طرز صحبت کردن راجبش حتما جاهای دیگم گفتی به گوشش خورده چقدر بد حرف میزنی راجبش

دقیقا 

با این رفتار زشتی که ایشون داره دختره حق داشته قطع رابطه کنه 

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید
چقدر بددهنی 😕شاید سر موضوعی دلخوره ازت

من اصلا یادم نبود چنین موجودی هم هست ک بخوام اصلا ببینم آنفالو کرده یا هستش یا چی چه برسه بخواد دلخور باشه

آدمی که جرعت نداره حرف بزنه میاد از این بچه بازیا میکنه آنفالو و... باید رید روش رفت به درک که دلخور باشه یا نه

نه عزیز دلخور نیست، حسوده

جای دیگه نگفته باشی تو روش شاید کاری کردی خیلی با تنفر راجب قیافش صحبت کردی

کسی که هیچکس آدم حسابش نمیکنه با محبت  تمام باهاش رفتار کردم بخواد همچین حرکتی کنه لایق توصیف بهتری نیست

من اصلا یادم نبود چنین موجودی هم هست ک بخوام اصلا ببینم آنفالو کرده یا هستش یا چی چه برسه بخواد دلخو ...

حالا چرا انقدر عصبانی!!  آنفالو کرد که کرد آروم باش 🤍

بیشتر ببینید

خوب سوزوندتت.دمش گرم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بیشتر ببینید