2777
2789
عنوان

دخترای پایین شهر و روستایی کنسلن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 33 پست

بیخود کرده هرکی همچین حرفی زده ..مگه عهده بوقه

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بحث این نیس بحث جایگاهه که فردا همین دختر دکتر مملکت شده و از منو شما بالاتره همین الانشم

من از جایگاه صحبت نمیکنم از اثری که روی ادم میذاره صحبت میکنم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

عزیزم یکی از فامیلای دور ما الان تخصص تو دانشگاه تهران درس میخونه و روستایی بوده و با دختر پولدار تهرانی ازدواج کرده تازه دخترا افاده شون بیشتره. اگه پسره بد بود که ازدواج نمیکرد میگفت روستاییه و میخوام چیکار. ولی دختره براش میمیره عشق تو نگاهشه تو عکسای دو نفره شون

من از جایگاه صحبت نمیکنم از اثری که روی ادم میذاره صحبت میکنم

شما هنوز مونده به اون درک و شعور برسید چه بسا همین دختر شخصیت و فرهنگشم از ماها بالاتره . کامنتارو بخونید یاد بگیرید از بقیه

گلم شماباید بگردی یه دکتر که مثل خودت خونشون روستاست یاروستابوده قبلاپیداکنی خداروشکر خیلیم زیادپیدامیشه چون روستایی ها ماشالله خیلی باهوش و بااراده هستن واکثرا شغل های خوب دارن وقتی میان شهر  بخاطراین میگم باچنین شخصی ازدداج کنی که اول خودت حس خوب داشته باشی دوم  پسره جرعت نکنه چیزی بهت بگه 

گلم شماباید بگردی یه دکتر که مثل خودت خونشون روستاست یاروستابوده قبلاپیداکنی خداروشکر خیلیم زیادپیدا ...

دست من نیس بگردم😔 بارها شده بهم پیشنهاد آشنایی بدن سر اینکه بعدا بفهمن اهل کجام رد کردم نخواستم غرورم بشکنه. از طرفی خواستگارای روستامون خیلی ازم پایینترن و مناسبم نیستن حتی میگن درس نخون !! متنفرم از این وضع خیلی بده😔 خیلی بده این همه زحمت بکشی بیای بالا اخرش سر ازدواج گیر کنی چون تقصیری نداشتی تو انتخاب محل زندگیت. تنها راه اینه تو شهر خونه بگیریم که کسی ایراد نگیره اونم نمیشه🙂

شما هنوز مونده به اون درک و شعور برسید چه بسا همین دختر شخصیت و فرهنگشم از ماها بالاتره . کامنتارو ب ...

عزیزم من نظرمو گفتم شما اینطوری به من توهین میکنی 

به نظرم اول شما ادب یاد بگیر بعد گوشی دستت بگیر بیا تو سایت عمومی خدا میدونه تو جامعه بیرون چطور رفتار میکنی..

متاسفانه جامعه ی ما با وجود ادم هایی مثل شما هیچ وقت پیشرفت نمیکنه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید
عزیزم من نظرمو گفتم شما اینطوری به من توهین میکنی به نظرم اول شما ادب یاد بگیر بعد گوشی دستت بگیر بی ...

نظری که توهین به مردم باشه و غلط باشه رو نمیپذیرم. جامعه هم با وجود امثال شمایی که بقیه رو از خودتون پایینتر میبینین پیشرفت نمیکنه. بزرگی به دستاورده نه چیزی که تو انتخابش دست نداشتین. اونی که نیاز به یادگیری ادب و فرهنگ بیشتری داره شما هستین . موفق باشین