2777
2789
عنوان

شوهرم مهمونی خواهرامو بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از بیشعوریشه تو چی مهمونی خانواده اونم نرو دعوتم نده بفهمه

چون خانواده خودش خسیس هستن اصلا شام نمی‌دن ، این میخواد با خانواده من هم با فرهنگ خودشون رفتار کنه 

خب فرهنگا با هم فرق داره 

خودت تنها برو

وقتی هم خواشتی کسیو دعوا کنی وسایل بخر برو خونه ی مادرت شام درست کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب مامانم هم شام میده دوست داره دور هم باشیم مامانم اصلا خسیس نیست من خودم شاغلم پول شام خودم میدم ش ...

پس سعی کن مشکل شوهرت با خانوادت رو پیدا کنی.یعنی یا دعوت کردن پدر و مادرت تنها هم مخالفه؟

من بهش حق میدم با این اوضاع خراب اقتصادی حق دارد دورهمی ها رو بزارین بعد شام

چه ربطی داره لطفا اصالت و فرهنگ مهمان دوستی و مهمان نوازی نژاد اریایی رو به اسم اوضاع افتصادی خراب تحریف نکنید 

سالی یک کیلو برنج و ۳ کیلو مرغ و یه دبه ماست و به بوته کاهو کسی رو به خاک سیاه نشونده

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
پس سعی کن مشکل شوهرت با خانوادت رو پیدا کنی.یعنی یا دعوت کردن پدر و مادرت تنها هم مخالفه؟

چون خانواده خودش شام نمی‌دن اینم حسوده میگه چرا من به خانواده این شام بدم بعد به خانواده خودم شام ندم ،بیشتر از حسادت این کار میکنه

خیلی سخته برام خیلی عذابم میده

خیلی سخته.. فکر کنم شما بچه هم داری. حالا الان نه. ولی در طولانی مدت یه وقت مشاور بگیر. سعی کنید یه کم بهتر با هم گفت و گو کنید. با این سطح از دعوا و ناهماهنگی زندگی برای جفتتون خیلی تلخ می شه. وقت بگذارید برای حل مشکل. حالا الان مساله ی مهمونی هست. پس فردا در مورد تربیت بچه می شه. مثلا شما معتقدی کلاس ورزش یا زبان برای بچه لازمه ولی همسرت می گه بچه باید تا شب تو کوچه بازی کنه.
الانم اوقات خودت رو به خاطر خوش آمد مادرت تلخ نکن. یا نرو یا خصوصی با خواهرها صحبت کن و تنها برو. بعدا تلاش می کنی به امید خدا رابطه رو بهتر می کنی. 

با مادر شوهرت هم اینطوره؟

خانواده خودش خیلی خسیس هستن من خودم سالهاست خونه مادر شوهرم یه شام نخوردم ، ولی ما اینجوری نیستیم ما خیلی دست و دلبازیم و پول خرج میکنیم

چون خانواده خودش شام نمی‌دن اینم حسوده میگه چرا من به خانواده این شام بدم بعد به خانواده خودم شام ند ...

والا نمیدونم چی بگم خوب شما خانوادت رو دعوت کن .در کنارش پدر و مادر اونم دعوت کن زبون نرم و چاخان سخت ترین ادمارو هم نرم میکنه 

خیلی سخته.. فکر کنم شما بچه هم داری. حالا الان نه. ولی در طولانی مدت یه وقت مشاور بگیر. سعی کنید یه ...

دقیقا همه این مشکلات دارم با بعضیاش کنار اومدم ولی هرساله عید برام جهنمه از یه طرف خانواده خودم اونجوری هستن و اینم که اهل رفت و آمد نیست چیزی که خیلی عذابم میده ناراحت شدن مامانمه

از شرایطت به خانوادت بگو تا کی ازشون پنهون کنی ،،هروقت دعوت کردن خووت و بچه هات برید تنها فکر کنم خا ...

تنها هم نمی‌ذاره بریم خیلی کنترلگر و دیکتاتور رفتار می کنه خسته ام کرده