2777
2789
عنوان

رابطه با پسر خسیس به کجا ختم میشه❕️

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 48 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم دختره خیلی حال‌ش خرابه من گربه هم جلوم باشه چیزی بهش میدم بخوره این در حد گربه هم نبوده وقتی اینقدر خودشو کوچیک کرده منتظر ضربه های بدتری باشه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بنظرم دختره خیلی حال‌ش خرابه من گربه هم جلوم باشه چیزی بهش میدم بخوره این در حد گربه هم نبوده وقتی ا ...

دقیقا باید یه تعارفی کنه پس‌فردا میخاد با اون آدم زندگی کنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وای اره بخدااااا ی بارم سیب زمینی خورده جلو این ی بار گفته نمیخورم مرسی اونم قشنگ تا آخر خورده بخدا

یا خدا    این همه بازم مونده بگو ترکش کن عمرتو تلف میدی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اصلا اینطور نیست گاهی آدم اشتباه وارد یه رابطه مبشه!

اون تو فرکانس پایین قرار داره‌که جذب ادم با فرکانس پایین شده

این بی احترامی بهش شده ولی چون فرکانسش پایینه درک نداره

هیچ کس جز خودش نمیتونه بهش کمک کنه

الان خاهرش هرچی بگه حتی درست نمیشنوه

اون تو فرکانس پایین قرار داره‌که جذب ادم با فرکانس پایین شدهاین بی احترامی بهش شده ولی چون فرکانسش پ ...

بله اینو قبول دارم 

ولی قرار نیست اگه کسی شکست خورد حتما خودشم هم آدم بوده یا لیاقتش بوده 

چطوری فرکانس آدم بالا میره؟

الان خواهرت تو فرکانس خیلی پایینه و خودشم ارزش چندانی قائلی نیست

ورزش کنه روزی چند بار از این وویسای من ارزشمندم گوش بده

با ادمای سمی قطع ارتباط کنه تو اینه قربون صدقه خودش بره ده دقیقه قبل خواب خیلی مهمه تو حالت آلفاست چون تصویریازی کنه که خیلی بارزشه یه کار مفید انجام بده ببین باید سرچ کنید راهکار میاد تو مسیرش قرار بگیره داده ها میان سمتش