2777
2789

؟؟؟کاش نمیگزفتم میگن بلاعوض نیست چه جوری انتقالش میدین من واریز کردم دیشب به کارت دیگم نیومده هنوز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاعوضه. کاش اینجا تاپیک نمیزدی همینجوریش تو این سایت همه گارد دارن نسبت به معلما، واریزی و پاداشای بقیه ارگانا را خبر ندارن همش چشمشون به دوریال حقوق معلماس

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
دو میلیون بلا عوضه. 20 میلیون. سه قسطه باید پس بدی

تازه اون۲۰میلیون رو نمیتونی برداشت کنی فقط باید کالا بخری باهاش

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

لازم نیست برگردونید

بلاعوضه

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید
بلاعوضه. کاش اینجا تاپیک نمیزدی همینجوریش تو این سایت همه گارد دارن نسبت به معلما، واریزی و پاداشای ...

من خواهرام معلمن اینقد دلم براشون میسوره واقعا ظلمه که اینقد حقوقاشون کمه چندر غاز حقوق کجا بود 

عزیزم من سه روزه ثبت نام کردم فعلا نمیتونم انتقالش بدمچقد باید بگذره تا بتونم انتقال بدم؟میشه بجز صا ...

نمیدونم من دیشب پایا کردم به کارت دیگم هنوز نشسته موجودی سپینو رو همون ۲ زده ولی

بلاعوضه. کاش اینجا تاپیک نمیزدی همینجوریش تو این سایت همه گارد دارن نسبت به معلما، واریزی و پاداشای ...

دیگه دو میلیون چیه خدایی.

بعد قرنی یه دو تمن ریختن برای معلما ، که دو تا روسری هم نمیشه. هر کی بخواد پیله کنه از کوته فکری خودشه

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید

به به اسکان بهتون میدن نصف سال تعطیل هستین 

پول بلا عوض هم بهتون میبخشن😂😂

همیشه هم گله دارین

حتی وقتی درس میخونین هم حقوق دارین

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بیشتر ببینید
عزیزم من سه روزه ثبت نام کردم فعلا نمیتونم انتقالش بدمچقد باید بگذره تا بتونم انتقال بدم؟میشه بجز صا ...

احراز هویت و ثبت امضا رو انجام دادید؟

بیشتر ببینید