2777
2789
عنوان

خانما این دو میلیون سپینو واسه فرهنگیان بلاعوضه یا باید پس بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گورت گم کن۳

@niniyar    

دیگه تگ نمیکنم چون حوصله شو ندارم ولی هرکی جنبه نداره بهتره تاپیک نزنه 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بیشتر ببینید
@niniyar دیگه تگ نمیکنم چون حوصله شو ندارم ولی هرکی جنبه نداره بهتره تاپیک نزنه

ای بابا سه باره دارم مثل سگ میندازمت بیرون میگم گمشو چرا نمیری گمشو چخهههه

ای بابا سه باره دارم مثل سگ میندازمت بیرون میگم گمشو چرا نمیری گمشو چخهههه

@niniyar    

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بیشتر ببینید
بلاعوضه فکر کنماون 20 تومنه که نمیشه برداشت و به دردیم نمیخوره قسطیه

عزیزم من می‌خوام انتقال بدم اون قسمت که نوشته شناسه واریز باید چی رو وارد کنم؟

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

نمیدونم من دیشب پایا کردم به کارت دیگم هنوز نشسته موجودی سپینو رو همون ۲ زده ولی

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

بلاعوضه، منم انتقال دادم به کارتم سپینو زمانشو مشخص کرده بود کی میشینه رو کارتم همون ساعت نشست

بلاعوضه. کاش اینجا تاپیک نمیزدی همینجوریش تو این سایت همه گارد دارن نسبت به معلما، واریزی و پاداشای ...

برای من ۵،۶ ساعتی طول کشید تا نشست