2777
2789
عنوان

مدت زمان جوش بلوغ چقدره چند سال

97 بازدید | 12 پست

جوش زدم برای بلوغن با اینکه ۲۰ سالمه

بعد ۱سال نیم کمتر شدن ولی نرفتن

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من هنوز تو بلوغم

از هشت سالگی میزنم 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید

عزیزم هرکسی متفاوته 

من جوش های بلوغم زیاد نبودن و جاشون رفت و بعد بلوغ هم خیلی خیلی کم میزنم اونم وقتی به پوستم نرسم 

در واقع بعد ۱۵ سالگی دیگه جوش بلوغم کم شد 

اما خواهرم جوش های زیاد میزد و الانم که ۲۳ سالشه هنوز میزنه اونم بزرگ و چرکی علتشم هورمون و ژنتیکه 

یکی از دلایله اصلیش مشکل هورمونی هم هست من شدیدا مراقب هورمونامم برعکسه خواهرم..

جوش پایش ۴تا جیزه یعنی ۴تا عامل باعث جوش زدن میشه 

ترشح چربی پوست

پوست مرده ها

التهاب 

باکتری های بی هوازی پوست

توی دوران بلوغ اندازه سلول های چربی بزرگتر میشن تعداد همونه اندازه بزرگ میشه فکر کنم بهش میکنم هایپر تروفی کهدخب چربی زیاد ترشح میشه حالا اگر پوست مرده روی پوستت باشه این جربی تخلیه نمیشه جوش میشه حالا باز چربی هست پوست مرده هم هست یه سری باکتری هم هست که بی هوازی هستند و وقتی منافذ مسدود میشه با چربی و پوست مرده این باکتری ها شروع به فعالیت میکنند و وقتی فعالیت میکنند از خودش موادی ترشح میکنند که خاصیت اسیدی داره و این اسیدی بودن التهاب به وجود میاره و جوشه یه حالت چرکی و خونی و بزرگ و التهابی داره 

البته همه جوشا این جور نیستن جوشای حالت التهابی حاصل باکترین 

جوشاب غیر التهابی حاصل ترشح چربی و پوست مرده اند 

اگر میخوای روی جوش کار کنی حداقل باید روی دو مورد بالا کار کنی اول ببین جوشی که زدی به چه علته بعد براش روتین درمان بیار 

من اوموقع که سن بلوغ بودم اصلا جوش نزدم که همه دوسام میگفتن تو چقد پوستت صافه ولی الان که ۲۴ سالمه د ...

منم دقیقا مثل تو هستم

از  ۱۹ ،۲۰ سالگی شروع شدن تا الان نرفتن هرچی میزنم موقت میبرتشون دوباره از همون ناحیه  جوشها میان بالا

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕