2777
2789

سلام بچه ها 

من دانشجوی ترم ۸ رشته ی زبان و ادبیات انگلیسی هستم اما به دلایلی درس ام رو ۹ ترمه قراره تموم کنم.

ولی چون به نوع کار و شغل حسابداری علاقه دارم، دوست دارم شغلی در زمینه ی حسابداری پیدا کنم،

دیروز یک آگهی استخدامی داخل سایت دیوار پیدا کردم و به مادر و پدرم گفتم که دوست دارم برای مصاحبه ی شغلی مراجعه کنم.(حسابدار نیمه ماهر میخواستن و من دوره ی آموزشی حسابداری گذروندم و کار با نرم افزار رو بلدم) ولی وقتی به پدرم شنید شروع به داد و بیداد کرد که تو به درد این شغل حسابداری نمیخوری و عرضه و توانایی اش رو نداری، آخر هم گفت به والله قسم اگر وارد این شغل بشی و دردسر درست کنی از خونه بیرونت میکنم.

به نظرتون پدرم حق داشت همچین حرفی به من بزنه؟

(من مبتلا به اختلال نقص توجه هستم و توی مدیریت کردن بعضی کارها یک مقدار ضعیفم و شلخته هستم اما فکر می کنم این حق من نیست که اینجوری باهام رفتار بشه)

بی آب و تاب و توان،

سلام

با توجه به اختلالی که ذکر کردید پدرتون قطعا از روی دلسوزی این طور رفتار کرده، بنظرم خیلی براش اهمیت دارید هر چند رفتارش تو این مورد می تونست بهتر باشه، حرف پدرتون رو گوش کنید و از خدا طلب خیر کنید.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بیشتر ببینید
سلامبا توجه به اختلالی که ذکر کردید پدرتون قطعا از روی دلسوزی این طور رفتار کرده، بنظرم خیلی براش اه ...

ببخشید من میخواستم یک سوال بی ربط بپرسم،

به نظرتون سن ۴۳ سالگی برای ورود به بازار کار خیلی دیر نیست؟

فرض کنید این شخص تا این سن مشغول تحصیل بوده و مدرک دکتری داره،

با این سن برای ورود به بازار کار به مشکل برنمیخوره؟

بی آب و تاب و توان،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من میخواستم یک سوال بی ربط بپرسم،به نظرتون سن ۴۳ سالگی برای ورود به بازار کار خیلی دیر نیست؟ف ...

دیر که نیست ولی ممکنه اگر بخواید جایی استخدام بشین بخاطر سن پذیرشتون نکن، برای کار کردن تا وقتی توانایی داشته باشی می تونی کار کنی بنظرم اگر شخص بتونه خودش یه کاری رو استارت بزنه خیلی بهتره.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بیشتر ببینید
دیر که نیست ولی ممکنه اگر بخواید جایی استخدام بشین بخاطر سن پذیرشتون نکن، برای کار کردن تا وقتی توان ...

فرض کنید طرف قصد داره داخل ارگان های خصوصی کار کنه

بی آب و تاب و توان،

فرض کنید طرف قصد داره داخل ارگان های خصوصی کار کنه

ببینید کار کردن به مهارت شما و میزان انرژی که برای کار میدازین بستگی داره نه سن اگر مهارت کافی باشه تو ۵۰ سالگی هم منت شما رو دارن ولی مهارت نباشه ۵ تا مدرک دانشگاهی هم داشته باشی عملا ارزشی نداره.

بیشتر ببینید