2777
2789
عنوان

چطور با یه شرکت نفتی یا پتروشیمی ازدواج کنم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4389 بازدید | 178 پست
نه خب دلیلشو میخوام بدونم دقیقا از کجا اب میخوره ؟

والا نمیدونم 

بیشتر هم معلم های دبیرستان 

چون شهر ما معلم های مرد میتونن برن دبیرستان دخترانه 

البته اداره باید تایید کنه 

ولی آدمای درستی نیستن 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

شوهرای دوستام تو شرکت نفتن هر دیقه مسافرتای خارجی میرنبهترین جای شهر خونه دارنیه کارت مخصوص فقط برا ...

دهنشون هم از آلودگی و شیفت و دوری از خانواده هم سرویسه. اینارو هم باید دید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیدونم منم نفتی میخوام😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید

اسی جان به نظرم شما هنوز به درک درستی از ازدواج نرسیدی پول و جایگاه اجتماعی رو مهم تر از همه چی میدونی!  در صورتی که ملاک های  مهم تری هم هست برات آرزو میکنم هیچ وقت پشیمونی در کارتون نباشه🥰

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

شوهرای دوستام تو شرکت نفتن هر دیقه مسافرتای خارجی میرنبهترین جای شهر خونه دارنیه کارت مخصوص فقط برا ...

شرکت نفتی ها چه تحصیلاتی دارن؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
اسی جان به نظرم شما هنوز به درک درستی از ازدواج نرسیدی پول و جایگاه اجتماعی رو مهم تر از همه چی میدو ...

دارم میگم عزیز من من پول برام مهم نیست 

پدرم بیشتر یه شرکت نفتی درآمد داره!

فقط دوست دارم همسرم تو این حیطه باشه 

اخلاق و خانواده و ایمان و ... هم خیلی برام مهمه 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

والا نمیدونم بیشتر هم معلم های دبیرستان چون شهر ما معلم های مرد میتونن برن دبیرستان دخترانه البته اد ...

الان هر کی داره مردای یه قشر رو متهم به این مسعله میکنه حتی همین الانم گفتن پترو شیمی هم سر وگوششون میجنبه بااین حساب مردا در همه شغل ها میتونه سروگوششون بجنبه

لایک نکنید .توروخدا 
مس سرچشمه منظورته؟اگه اره که من اطرافم هم گلگهری بوده هم مس و گلگهر بالاترِو اینکه ن سختی کار به شدت ...

مس گل‌گهر سیرجان بیشتر پارتی بازیه استخدامش

پدر خودم مس شهربابکه و پدربزرگ و تمام عموهام هم مس سرچشمه ان 

بخش های مختلفی داره خیلی از بخش ها اصلا کار سختی ندارن 

بخش هایی مثل اسید و معدن شاید 

دایی خودم هم توی آزمایشگاه اسیده اینجوری هم که شما میگین نیست