2777
2789
عنوان

چطور با یه شرکت نفتی یا پتروشیمی ازدواج کنم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4440 بازدید | 178 پست
آفرین

همه بهم میگن که اخلاق وخانواده که واست پول نمیشه منم میگن پول هم واسه من اخلاق وخانواده نمیشه پول خودم دارم کار میکنم به دست میرم ولی اون کسی که با اخلاق وخانواده وایمان باشه کمه اینا اگه نباشم پول واسم ارزشی ندارم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه چیز که پول نیست ... خیلیا ملاکشون پول بوده الان زندگی خیلی بدی دارن ! 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خودتم داری میگی دزدی گلممممن خودم چندسال قسمت مالی کارمند بودم یچیزایی هست که من نمیتونم بگمم ولی وا ...

اره بابای منم اونجا کار میکنه میگه تحصیلات نداشته باشی بدرد نمیخوره

هرکاری هست دارن کارمندا میکنن پولشو مدیرا برمیدارن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
همه بهم میگن که اخلاق وخانواده که واست پول نمیشه منم میگن پول هم واسه من اخلاق وخانواده نمیشه پول خو ...

بیا من بت معرفی کنم اخلاق داره پولش کمه 

لایک نکنید .توروخدا 
من توشرکت نفتم ماهی۲۵دارم فکرکردی ماهی۱۰۰داریم

بحث این نیست 

من پدرم وضع مالی خیلی خوبی داره 

بالای 100 درآمد داره 

من از  این شغل ها خوشم میاد کلا 

حتی اگر اندازه یه معلم حقوق داشته باشند !

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼