2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم میگه طلانخر

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 58 پست
چرا باید براش توضیح بدی که طلا دوس داری؟ و میخای بخری؟ خوب بخر. اینجوری شوهرتو پر میکنه نخره برات ها ...

افرین اصلا نباید چیزی بگی ،چون از حسادت میره به شوهرت چیزی میگه تا پیشرفت نکنی

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
یکم سادم🥲

زرنگ باش. اینجوری نمیزاره به اهدافت برسی. هدفهاتو به هیشکی نگو. فقط تو ذهنت نگه دار

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه نظرشو پرسیدم که دخالت میکنه..ازم پرسید منم جوابشو دادم ازش نظر نخواستم ک

تا میپرسه بگو حالا ببینم چی میشه دلیل نداره هی توضیح بدی و بهش بگی برنامه هات رو 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
واااای دقیقا خواهرشوهر منه.منم تازه سزارین کرده بودم دخترمم اصلا سینه نمیگرفت همش از گشنگی گریه میکر ...

این جور مواقع بگید بله بچه خودمه بدن خودمه دلم میخواد به کسیم ربطی نداره دهنشون بسته میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
حیف که من مظلوم و بی زبون بودم حیییف😔

از این به بعد جواب بده طوری نیست

بیشتر ببینید
زنه اسکل مسکله؟ چیکار کردم مگه😐

اینو خدا زده😂😂😂

هرچی دلیل میاری رد میکنه مث بچه ها هم نی نی یارو تگ میکنه جدیش نگیر😂

عقلش قد نمیده بنده خدا😂😂

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

اینو خدا زده😂😂😂هرچی دلیل میاری رد میکنه مث بچه ها هم نی نی یارو تگ میکنه جدیش نگیر😂عقلش قد نمیده ...

این باز خوبه

من دیروز با یه خرس گنده 32ساله دعوام شد ک مغزش اندازه 2ساله هام نبود😂خدایا کمتر می آفریدی با کیفیت بهتر

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

این باز خوبهمن دیروز با یه خرس گنده 32ساله دعوام شد ک مغزش اندازه 2ساله هام نبود😂خدایا کمتر می آفری ...

خدا گفته زود به زود درست کنم بره😂😂😂

😂😂😂زنه پز بچشو میداد انگار از آسمون فقط بچه اون ریده شده😭😂به ما تیکه مینداخت😭😂

😂😂😂

طلا چند سال بعدش مفتش هم ارزونه .

اون قدر طلا ذخیره هست .

همه را میندازند اشغالی

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه