2777
2789

من اگه خوشم بیاد ..جاریم آدرس میده قیمت میده ..یا میگه این برای تو من برم برای  خودم بخرم 

ولی تاحالا نخریدیم شبیه هم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جاری من محجبه و چادریه من حجاب ندارم زمین تا آسمون با هم متفاوتیم من هیچوقت مث اون نمیپوشم اما اگه اون بخواد بپوشه ناراحت نمیشم 

در کشور من هیچ کس گرسنه نیست،اینجا همه سیرند از زندگی 💔

چرا

چون باهم میریم مهمونی یا مجلس حس میکنم مثل لباس فرم مدرسه که همه عین همه میشیم  من حس میکنم لباس یه جور معرف سلیقه و درونیات یه آدمه تو جمع خوبه هرکی یه مدل باشه با سلیقه و نظر خودش از اینکه از کسی تقلید کنم  بدم میاد بیشتر خانما همینن دلشون میخاد لباسشون خاص باشه نه شبیه یکی دیگه ،من دیدم بعضیا هی منتظرن ببینن اطرافیان چی میخرن اونام برن مثل اونو بخرن برام حتی  پیش اومده مجبور بشم برم لباسمو تعویض کنم چون کسی بعد اینکه من خریدم رفته مثلشو خریده کار قشنگی نیست به نظرم

چرا

اینقدر لباس قشنگ تو بازار هست برو بخر 

آخه چرا حساسیت میخوای ایجاد کنی که بکن حسودیش شد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
من خودمم خوشحال میشم یکی مث لباس خوذم داشته باشه، میگم حتمن شیکه ک فلانی هم مثل من خریدهولی خیلیا مث ...

منم میگم لابد خوش سلیقه بودم که به چشمشون قشنگ اومده 🫣😂

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم