2777
2789

یک ساعت رفتم اتاق خوابیدم میخواستم ببرمشون مهمونی خونه فامیلمون با بچه هاشون بازی کنن تا بیدار شدم دیدم چهار تا ماهی داشتیم با دست هاش کشته 

تمام کریستال های بوفه رو ریخته زمین یدونه هم شکسته و پخش زمین کرده 

تمام لباس هاش رو ریخته زمین 

شیر اشپز خونه رو ابش رو  باز گذاشته سر ریز شده و تمامه فرش اشپز خونه خیس خیس شده انگار شستمش اگه بیدار نمیشدم یخچال ها با اب می سوختن ازش پرسیدم چرا اینجوری کردی گفت نه من نکردم اصلا قبول نمیکرد کار خودشه اخرش گفتم دعوا نمیکنم عزیزم فقط راستشو بگو انداخت گردن شوهر بیچارم که بدبخت تو شرکت داره کارگری میکنه دروغ میگفت هزار بار بهش گفتم دروغ نگو گوش نمیده رفتم دستشویی رو نگا کردم تموم رول دست مال کاغذی رو باز کرده و انداخته تو اب و مایع هم ریخته زمین 

دیگه روانم نکشید با دسته جارو برقی کتکش زدم بعدش هم نشستم گریه کردم چرا کتکش زدم مهمونی ام دیر شدو لغو شد 

بنظرتون جن ها بچم رو عوض نکردن بچه ادم که اینجوری نیست😭😭بچه چهار ساله که دروغ نمیگه همه میگن حرف راست از بچه بشنو بچه من دروغگوعه  بدبخت شم با این پسرم

فیلم تنها در خانه ندیده۰؟🤯

خواب چجوری رفته بودی که نفهمیدی

چجور ریسک میکنی بچه بیدار باشه تخت بخوابی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی کتک میخوره معلومه دیگه حرات نمیکنه راست بگه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تصورش میکردم و میخندیدم تا اینکه کتکش زدی

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید